Închide meniul

Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă

Publicat: 24 aprilie 2024, 20:47

Reclamă
Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă

Fază controversată în Farul - Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă

Golul lui Mihai Popescu din meciul Farul - Rapid a fost anulat / Captură Orange Sport

În minutul 64 a avut loc o fază controversată în Farul – Rapid. La 1-1, echipa lui Gică Hagi a trimis balonul în poartă prin Mihai Popescu, cel care l-a învins pe Drăghia cu o lovitură de cap din interiorul careului. Cu toate acestea, asistentul a semnalizat offside de la marginea terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia l-a scos din sărite pe Ciprian Marica. Acţionarul celor de la Farul a început să gesticuleze în lojă, fiind nemulţumit de decizia luată de asistent. Faza a fost revăzută de oficialii din camera VAR, dar decizia luată în teren a rămas.

Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă

Grameni a centrat în minutul 64, iar mingea a ajuns la Mihai Popescu, cel care a trimis balonul în poartă. Chiar dacă Popescu nu era în offside, asistentul a ridicat fanionul, cel mai probabil, din cauza lui Boli. Acesta nu a ajuns la balon, dar se afla în offside în momentul centrării şi i-a influenţat pe apărătorii giuleştenilor.

Pe transmisiunea tv au fost surprinşi apoi Ciprian Marica şi Gică Popescu. Acţionarul clubului de la malul mării a fost extrem de nemulţumit de decizia asistentului de a anula golul şi a început să gesticuleze în lojă, în timp ce Gică Popescu a părut să fie resemnat.

Din fericire pentru aceştia, jucătorii lui Gică Hagi au reacţionat imediat. Andronache şi Benchaib au marcat în minutele 67 şi 69 şi au dus scorul la 3-1.

Reclamă

Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu

Bogdan Lobonţ, antrenorul care i-a luat locul lui Cristiano Bergodi şi care va sta pe banca lui Rapid cel puţin până la finalul sezonului, a ales să apeleze în centrul apărării la perechea Dragoş Grigore – Iulian Cristea, pentru duelul de la malul mării cu Farul.

Lobonţ a surprins cu alegerea sa, mai ales că Dragoş Grigore nu a mai evoluat în 2024. Mai mult, partida cu Farul Constanţa va fi doar a doua din acest sezon din Liga 1 pentru fundaşul de 37 de ani, care a mai jucat în acest sezon şi în meciul din Cupa României cu CSA Steaua.

Imediat după golul marcat de Louis Munteanu, Dan Şucu, acţionarul majoritar al formaţiei din Giuleşti, a fost surprins de camerele TV devastat. Echipa sa nu traversează deloc o perioadă bună, fiind fără victorie în play-off. Rapid a pierdut patru meciuri la rând şi a remizat etapa trecută cu FCSB, scor 2-2.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și