Închide meniul

Gigi Becali a spus cine e „cel mai bun fotbalist din România”! „Săgeţi” către Edi Iordănescu: „N-a fost la EURO, nu l-a văzut”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 iulie 2024, 0:50

Reclamă
Gigi Becali a spus cine e „cel mai bun fotbalist din România! „Săgeţi către Edi Iordănescu: „N-a fost la EURO, nu l-a văzut

Gigi Becali a spus cine e "cel mai bun fotbalist din România"!

Gigi Becali în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a spus cine e „cel mai bun fotbalist din România” după Virtus – FCSB 1-7. Chiar dacă Marius Ştefănescu nu a jucat cu Virtus, Gigi Becali l-a elogiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a transmis că regretă că nu i-a pus o clauză mai mare de 10 milioane de euro lui Marius Ştefănescu. A precizat că a luat în calcul vârsta lui atunci când a decis clauza de reziliere.

Gigi Becali a spus cine e „cel mai bun fotbalist din România”! „Săgeţi” către Edi Iordănescu: „N-a fost la EURO, nu l-a văzut”

Îmi pare rău acum de Ștefănescu, i-am pus clauză de doar 10 milioane. Părerea mea, cel mai bun fotbalist din România e Ștefănescu. N-a fost la EURO că nu știe selecționerul fotbal. Glumesc, îți dai seama. Nu a ajuns că așa a văzut selecționerul”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Cheamă-l la palat, mai pune ceva peste și mărește clauza”, i-a transmis Ilie Dumitrescu.

Lasă, să dea 10. Dacă nu avea 25 de ani, îi puneam clauză mai mare. Joacă un an, face 26 de ani, 27, sunt buni 10 milioane”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

Decizia luată de Gigi Becali după Virtus – FCSB 1-7: „Nu am obligaţia să îl ajut nici pe Pancu, nici pe Burleanu”

Decizia luată de Gigi Becali a fost anunţată de patronul roş-albaştrilor după Virtus – FCSB 1-7. Patronul FCSB-ului a precizat că, până în grupele Ligii Campionilor, nu va folosi sistemul rotaţiei.

Becali e deranjat că regula U21 nu se va schimba. El le-a transmis selecţionerului naţionalei U21, Daniel Pancu, şi preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, că nu îl interesează să îi ajute.

Am mireasă, altă mireasă nu mă mai interesează (n.r.: de ce nu s-a uitat şi la Spania – Franţa).

Reclamă

Pe mine nu mă interesează echipa naţională. Pe Pancu e posibil să îl ajute (n.r: regula U21), dar eu nu am obligaţia să îl ajut nici pe Daniel Pancu, nici pe Burleanu, nici echipa naţională. Nu mi-am propus asta.

Eu trebuie să joc cu Musi, în stânga, şi ce fac? Cu Maccabi Tel Aviv o să joc cu Băluţă. Eu de ce să nu pot să exersez, ce să fac?

Fac rotaţie, dar ştii când o fac? Când intru în grupele de Champions League. Până atunci nu fac rotaţia.

Mi-am dat seama despre ce e vorba. Am făcut primul 11 ideal. Nu vi-l spun. Ei nu trebuie să ştie care e 11-le ideal.

A fost meci de antrenament, dar nu orice echipă îi dădea 7. Ca să îi dai 7, trebuie să îi desfaci, să joci combinativ. După 7-1 nu mai speră nimeni (n.r.: că FCSB poate fi eliminată de Virtus)”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată după Virtus – FCSB 1-7.

Virtus – FCSB 1-7. Ploaie de goluri în San Marino! Hattrick pentru Darius Olaru. Miculescu și Popa au semnat câte o „dublă”

Virtus – FCSB 1-7 a fost LIVE TEXT pe AS.ro. Campioana României a început în San Marino lupta pentru calificarea în grupa Ligii Campionilor.

FCSB pornea ca mare favorită în dubla cu Virtus, campioana din San Marino, şi şi-a respectat acest statut. FCSB e ca şi în turul doi preliminar al Ligii Campionilor după retur. După Virtus, pentru FCSB urmează Maccabi Tel Aviv.

Darius Olaru, Adrian Şut şi Ştefan Târnovanu au renunţat la vacanţă pentru a putea juca cu Virtus.

”Anul trecut am pierdut puncte cu echipe mai slab cotate decât noi. Suntem favoriți mâine și trebuie să demonstrăm asta. Jucătorii mei tratează meciul foarte serios. Ați văzut și săptămâna trecută în meciul din Supercupă.
Avem un lot numeros, transferurile ne vor ajuta mult. Mâine voi face câteva schimbări în echipă față de ultimul meci. În câteva zile începe și campionatul, voi roti jucătorii. Trebuie să fim foarte serioși.

Când s-au terminat meciurile echipei naționale Olaru, Șut și Târnovanu ne-au contactat și au cerut să vină direct și să joace chiar și în Supercupă, dar n-a fost posibil pentru că au aterizat cu o seară înainte. Ei s-au alăturat echipei, iar pe câțiva îi veți vedea mâine în echipă. Vom vedea dacă avem echipă de grupele Ligii Campionilor, trebuie să o luăm pas cu pas. Sperăm să ajungem la cel mai înalt nivel”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

13:01

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

12:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și