Închide meniul

Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!”

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 19:10

Reclamă
Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!

Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB

Jucătorii de la Farul, în timpul unui meci/ Profimedia

Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul a oferit o reacţie clară despre un transfer la FCSB. Mihai Popescu a dezvăluit că interesul patronului roş-albaştrilor îl motivează pentru restul partidelor rămase de disputate în acest play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu o săptămână, s-a zvonit că Gigi Becali a pus ochii pe Mihai Popescu. Nu este singurul jucător al lui Gică Hagi de care patronul de la FCSB s-a interesat. Şi Louis Munteanu este pe lista lui Becali.

Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB

Mihai Popescu este titular indiscutabil la Farul şi a vorbit pentru prima dată despre interesul celor de la FCSB, pentru un transfer al său. Acesta a transmis că se simte motivat de discuţiile care apar pe tema transferului lui, însă pentru moment, se gândeşte doar la ultimele etape rămase de disputat, în acest sezon.

Contractul lui Mihai Popescu cu Farul expiră la finalul acestui sezon şi fundaşul a transmis că rămâne de văzut unde va juca în stagiunea următoare.

„Mă bucur că se vorbește despre mine, înseamnă că am avut evoluții bune. Mă motivează acest lucru și va fi cu atât mai bine pentru mine dacă va veni un transfer.

Reclamă

Dar în acest moment, mă gândesc doar la ce am de făcut în aceste 5 meciuri, am contract în continuare cu Farul și vom vedea în vară dacă vor fi discuții”, a declarat Mihai Popescu, la conferinţa de presă.

„Mihai Popescu şi Louis Munteanu la FCSB?” Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali

Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii de la Farul doriţi de Gigi Becali la FCSB. „Regele” a avut o reacţie fermă şi asigură că nu se pune problema să discute despre transferuri până la finalul sezonului.

„Cojocaru e bine că a dat gol, atât! A şi marcat. Acum are nevoie de continuitate, pentru că fizic nu e la nivelul primei ligi. O duce 45 de minute, 60 de minute cu semnul întrebării. A fost un jucător foarte talentat, dar nu a avut continuitate nici la juniori. Acum stă foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

Faceţi-l perlă… hai, nu! Eu am făcut 5 schimbări, nu mai jucători tineri. Ăştia suntem noi. Acum revenim la origini, o să mergem pe linia asta!

(Munteanu şi Popescu, la FCSB?) Să vorbim în perioada asta de ce se va întâmpla în vară mi se pare greşit, să nu fiu profesional (n.r. reacţie nervoasă a lui Gică Hagi). Vedem la finalul campionatului ce va fi. Vedem ce facem în fară, printre paranteze trebuie să lucrăm şi la anul. Sper să clădesc ceva frumos pentru Farul.

Popescu a dat nişte pase pe acolo… e bun, dar îl băgăm şi în bandă. Avem nevoie şi de fundaşi care se apără mai bine„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:23 FotoImagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Sărbătoare în fața Ateneului Român, alături de mii de fani 0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
Vezi toate știrile
Citește și