Închide meniul

O nouă lovitură pentru FCSB! Octavian Popescu se va opera din nou! Anunţul lui Mihai Stoica: „Mai are o problemă!”

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2024, 8:18

Reclamă
O nouă lovitură pentru FCSB! Octavian Popescu se va opera din nou! Anunţul lui Mihai Stoica: „Mai are o problemă!

O nouă lovitură pentru FCSB | Octavian Popescu se va opera din nou

Octavian Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

FCSB a primit o nouă lovitură, după ce Octavian Popescu se va opera din nou. Mihai Stoica a făcut anunţul şi a dezvăluit că mijlocaşul se confruntă cu o altă problemă, care se poate rezolva doar pe masa de operaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu s-a operat în Belgia, în urmă cu mai puţin de o săptămână. Decarul roş-albaştrilor va rata startul viitorului sezon şi nu va pleca nici în cantonament alături de campioană.

O nouă lovitură pentru FCSB | Octavian Popescu se va opera din nou

Mihai Stoica a oferit detalii despre starea lui Octavian Popescu şi a dezvăluit că acesta se confruntă cu probleme respiratorii, motiv pentru care va fi operat din nou. MM s-a declarat convins de faptul că decarul de la FCSB va reveni mai bun pe teren, după cele două operaţii.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a mai dezvăluit că, pe lângă Octavian Popescu, nici Alexandru Pantea nu va merge în cantonament.

„Am verificat încă o dată când vin jucătorii (n.r. de la echipele naţionale). Sunt nişte probleme că Lixandru. Nu poate pleca cu echipa (n.r. în cantonament), pentru că fratele lui se căsătoreşte duminică.

Reclamă
Reclamă 4

Edjouma ne-a confirmat, vine aici . Sunt jucători care vor merge direct în Olanda. Pantea şi Tavi Popescu nu vor merge în Olanda, vor rămâne cu Ovidiu Kurti

Tavi mai avea o problemă. Respira cu dificultate şi va fi operat de un medic de elită. Am zis să profităm de faptul că este în perioada de recuperare. O să vedeţi. Octavian va fi mai bun decât a fost la început, când lumea spunea că este vedeta fotbalului românesc. S-a confruntat cu nişte probleme pe care nu am putut să le facem publice”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Calvarul prin care a trecut Octavian Popescu, înainte să se opereze

Mihai Stoica a dezvăluit calvarul prin care a trecut Octavian Popescu, înainte să se opereze. Oficialul de la FCSB a spus că imaginea cu Tavi Popescu după operaţie l-a marcat.

Reclamă

„Este ceva care nici măcar nu mi-a făcut bine să văd, a avut un corp liber inframaleolar, ceva i se plimba prin picior, dar e ceva care arată… Cam cât o falangă de deget. E chestia din recipient. Asta i se plimba prin picior.

Mulţi îl criticau că nu joacă, că nu face, dar eu ştiu câte discuţii am avut cu el şi îl rugam să intre indiferent de cum este Riscul nu era foarte mare, dar nu era el 100%, nici 50% nu era. Cu toate astea a jucat şi a făcut-o foarte bine în play-off, când a contat. Pe Pantea îl pierduseam şi nu aveam jucător sub vârstă (n.r. – U21).

Copilul ăsta (n.r. – Octavian Popescu) şi-a dat viaţa, dar mulţi îl criticau, că nu ştiau ce se întâmplă cu el. Va lipsi între 4-6 săptămâni, începând de când se va antrena cu echipa, chiar acum îmi scria că acum poate păşi uşor. Poate deja călca pe picior. S-a operat în Belgia.

Cred că iunie şi iulie (n.r. – lipseşte Octavian Popescu). Ar fi excepţional să poată juca în turul al treilea Champions League (n.r. – 6/7, respectiv 13 august)„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:00

LIVE VIDEOCalificările de la Formula 3 sunt ACUM în AntenaPLAY. Stenshorne, cel mai rapid în antrenamentele din Marele Premiu al Spaniei

15:44

LIVE TEXTSlovacia – Ucraina 0-0. România, cu ochii pe adversare! Lunin, OUT din „primul 11” al lui Rebrov

15:42

Câți bani a câștigat Leonard Doroftei în carieră. Marele campion a dat toate cărțile pe față

15:37

Răzvan Arnăut s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 93 de sportivi!

15:35

Alexandra Tudor şi Dani Oţil trăiesc live experienţa Formula 1 la Marele Premiu de la Barcelona

15:21

Scenariu incredibil lansat de avocatul FCSB: „Poate folosi numele Steaua în cupele europene! Chiar şi cu Virtus!”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și