Închide meniul

OFICIAL | Mircea Rednic a adus un fost atacant de la FCSB la UTA! O nouă lovitură reușită de echipa din Arad

Alex Ioniță Publicat: 11 iunie 2024, 16:40

Reclamă
OFICIAL | Mircea Rednic a adus un fost atacant de la FCSB la UTA! O nouă lovitură reușită de echipa din Arad

OFICIAL | Mircea Rednic a adus un fost atacant de la FCSB la UTA!

Mircea Rednic / Profimedia

OFICIAL | Mircea Rednic a adus un fost atacant de la FCSB la UTA! Echipa din Arad continuă campania de transferuri cu o nouă lovitură importantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Andrei Dumiter, care a retrogradat cu FC Voluntari în Liga a 2-a, la finalul sezonului 2023/2024.

OFICIAL | Mircea Rednic a adus un fost atacant de la FCSB la UTA!

„Bine ai venit, Andrei Dumiter! Atacantul Andrei Dumiter a semnat astăzi cu UTA o întelegere pe două sezoane cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

În vârstă de 25 de ani, noul nostru vârf a evoluat în stagiunea precedentă pentru FC Voluntari în 36 de jocuri, a înscris opt goluri și a oferit două pase decisive. Bun venit, Andrei, și cât mai multe goluri în tricoul roș-alb!”, au anunțat oficialii lui UTA, pe contul oficial de Facebook.

Andrei Dumiter a fost cumpărat de FCSB în anul 2021, de la Sepsi, în schimbul sumei de 350.000 de euro. A adunat 27 de partide în tricoul roș-albastru, în care a marcat de 3 ori și a oferit o pasă decisivă.

Reclamă
Reclamă 4

În ianuarie 2023, Gigi Becali l-a cedat pe Dumiter, pe gratis, la FC Voluntari. Pentru formația din Ilfov a adunat 52 de meciuri, în care a marcat de 10 ori și a oferit 2 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Mircea Rednic a adus la UTA un fost campion cu FCSB

Mircea Rednic a dat lovitura şi a transferat la UTA un fost campion cu FCSB. „Puriul” l-a convins pe Cornel Râpă să semneze cu arădenii.

Cornel Râpă este al doilea jucător pe care Mircea Rednic l-a transferat la UTA, în această vară. Benjamin Van Durmen, care a retrogradat cu FCU Craiova, a semnat cu arădenii în această vară.

Reclamă

Cornel Râpă şi-a încheiat contractul cu Cracovia în această vară, după ce a evoluat timp de şase sezoane la formaţia din prima ligă din Polonia. Fundaşul a câştigat patru titluri în Liga 1, trei cu FCSB şi unul cu Oţelul.

„Bun venit, Cornel Râpă!

Fostul internațional al României, Cornel Râpă, este, de astăzi, noul jucător al UTA-ei!

Fundașul lateral se alătură lotului condus de Mircea Rednic după șase ani petrecuți în Polonia, la Cracovia, acolo unde a purtat și banderola și este recordmanul all-time de prezențe. A mai trecut în carieră pe la Oțelul Galați, Steaua București și Pogon Szeczecin.

Și-a trecut în palmares patru titluri de campion al României, unul cu Oțelul Galați și trei cu Steaua București, Cupa și Supecupa Poloniei cu Cracovia, o Cupă și două Cupe ale Ligii cu Steaua (n.r. FCSB), dar și o Supercupă cu echipa din Capitala României.

A adunat șase selecții la naționala României de seniori, dar și 21 de meciuri în cupele europene, în care cinci în grupele Ligii Campionilor.

Bun venit, Cornel, îți urăm multă baftă în roș-alb!”, a transmis UTA, pe paginile oficiale ale echipei.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:14

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57 23 iun.

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

23:53 23 iun.

Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă. UPDATE Anunţul oficial făcut după Scoţia – Ungaria

23:35 23 iun.

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

23:29 23 iun.

Universitatea Craiova a pierdut primul amical al verii! Alexandru Mitriță s-a accidentat la duelul cu Pafos

22:48 23 iun.

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală
Citește și