Închide meniul

Plecare de ultimă oră de la FCSB. Jucătorul a confirmat: „Rămâneți în sufletul meu. Succes, campionilor!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iunie 2024, 18:29

Reclamă
Plecare de ultimă oră de la FCSB. Jucătorul a confirmat: „Rămâneți în sufletul meu. Succes, campionilor!

Plecare de ultimă oră de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

A avut loc o plecare de ultimă oră de la FCSB. Jucătorul de 19 ani a confirmat despărţirea, după un singur sezon petrecut la clubul roş-albastru. Dan Spătaru nu a reuşit să îmbrace tricoul roş-albastru în niciun meci şi s-a despărţit de campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a plătit 30.000 de euro pentru a-l împrumuta de la Kids Tâmpa Braşov, dar tânărul atacant nu a confirmat. A fost trimis înapoi la echipa din Braşov. FCSB nu a activat clauza de 120.000 de euro pentru un transfer definitiv.

Plecare de ultimă oră de la FCSB. Dan Spătaru, mesaj de adio pentru jucătorii lui Elias Charalambous

Un an greu din cauza unei accidentări stupide. Acum sunt gata pentru o nouă provocare. Sunt 100% recuperat. Mulțumesc, FCSB, pentru sprijinul oferit cu recuperarea!

Ne despărțim, dar rămâneți în sufletul meu. Mi-ar fi plăcut să fi fost campioni împreună. Jucătorii FCSB, o nouă familie. Succes, campionilor!”, a scris Dan Spătaru pe reţelele sociale.

Gigi Becali anunţase, în iarnă, care este motivul incredibil pentru care se amâna debutul lui Dan Spătaru.

Reclamă
Reclamă 4

Dan Spătaru… am zis să-l vedem, să joace. «Stați că vine mama să mă ia, stați că am de luat carnetul, stați că e indigestie». Nici n-am putut să-l văd. Când am zis să-l băgăm, să-l vedem… «Stai că vine mama, trebuie să mă duc până la mama». Te duci la mama sau joci fotbal? El se duce la mama, auzi”, a spus Gigi Becali, în luna decembrie, pentru Fanatik.

Patronul FCSB-ului insistase pentru Dan Spătaru. În momentul în care l-a împrumutat, a câştigat lupta cu Universitatea Craiova şi Dinamo. În prezent, jucătorul este cotat la 50.000 de euro pe Transfermarkt.

FCSB, două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda

FCSB va disputa două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a campioanei. FSCB – csv Apeldoorn va avea loc pe 24 iunie, ar cel cu Almere, pe 28 iunie.

Reclamă

FCSB va disputa două partide amicale în turneul de pregătire din Țările de Jos.

Prima va avea loc luni, 24 iunie, împotriva celor de la csv Apeldoorn, la baza WWNA, din Wenum-Wiesel. Meciul va începe la ora locală 19:00 (20:00 ora României), iar accesul spectatorilor este permis.

În a doua partidă, campionii României o vor întâlni pe Almere City FC, din prima ligă a Țărilor de Jos. Meciul este programat pe 28 iunie, începând cu ora locală 16:00 (17:00 ora României), la baza de pregătire a olandezilor și se va disputa fără spectatori”, se arată în comunicatul roş-albaştrilor.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și