Închide meniul

Probleme pentru FCSB, înainte de meciul cu Petrolul! Un titular ar putea rata partida

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2024, 8:26

Reclamă
Probleme pentru FCSB, înainte de meciul cu Petrolul! Un titular ar putea rata partida

Probleme pentru FCSB, înainte de meciul cu Petrolul!

Jucătorii de la FCSB / Profimedia Images

Probleme de lot pentru FCSB, înainte de meciul cu Petrolul, din Liga 1. Un titular, anume unul dintre fundașii centrali, ar putea rata partida, după cum a anunțat Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la Petrolul, în etapa a zecea din Liga 1. Partida se va disputa astăzi, de la ora 21:30, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Probleme pentru FCSB, înainte de meciul cu Petrolul

Mihai Stoica a transmis că unul dintre fundașii centrali de la FCSB, Siyabonga Ngezana, Joyskim Dawa și Mihai Popescu, nu este în formă maximă pentru confruntarea din Ghencea. În acest context, președintele Consiliului de Administrație al roș-albaștrilor a declarat că unul dintre stopperi nu va fi în lot la meciul de sâmbătă seara.

La meciul cu CFR Cluj, de la FCSB a lipsit Siyabonga Ngezana. Acesta s-a întors cu probleme de la echipa sa națională și a fost înlocuit de Mihai Popescu, cel pe care Gigi Becali l-a lăudat, după partidă.

Totodată, Mihai Stoica a mai transmis că Malcom Edjouma ar putea reveni în lotul FCSB-ului, în funcție de ce se va întâmpla și cu cei trei fundași centrali.

Reclamă
Reclamă

E posibil ca unul dintre cei trei să nu fie nici în lot mâine. Nu vorbesc pentru că n-are rost, vedem mâine. Da, motive medicale.

Edjouma e posibil să fie în lot mâine, pe bancă, dacă va fi o problemă cu unul dintre cei trei fundași centrali. Dacă nu, Edjouma și Lixandru ar trebui să facă antrenament foarte bun pentru a fi joi pregătiți să fie chiar titulari”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Mihai Stoica, semnal de alarmă înainte de debutul lui Daniel Bîrligea la FCSB

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă, înainte de debutul lui Daniel Bîrligea la FCSB. Preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor este de părere că atacantul nu va putea face diferenţa, încă de la prima partidă bifată în tricoul campioanei.

Reclamă

„Ăsta e un meci foarte important pentru noi. Dacă nu câștigăm, situația devine mai mult decât delicată. Cu Petrolul am avut probleme în ultima perioadă, mai ales în deplasare. Și acasă i-am bătut greu, cu acel autogol provocat de Luis Phelipe. Am temeri și pentru că e debutul lui Daniel Bîrligea. Toată lumea își pune mari speranțe în el, dar nu se știe dacă un jucător poate face din prima secundă ceva extraordinar.

Noi ne gândim să facem ceva în Europa și am făcut până acum, am scos două echipe clar mai bune decât noi. Numai dacă luăm bugetele, chiar dacă bugetele nu joacă. Am scos Maccabi Tel Aviv și LASK Linz. Înainte nu prea îi scoateam pe ăștia.

Cu astfel de jucători poți face ceva în Europa și cred că el se va integra rapid în echipa asta. Când vine un jucător cu salariu mare, prețul pe spate, poate să fie privit în vestiar puțin mai pieziș, dar în momentul în care vine un jucător și toată lumea îl vede că este salahor, care nu e un cuvânt jignitor, e mare lucru ca atacant să alergi nonstop, să nu spui că tu ai costat atât”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

22:22

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

22:00

Dinamo – Pelister 34-25! „Dulăii” au dat recital şi au obţinut a treia victorie consecutivă în Liga Campionilor

21:50

LIVE TEXTFCSB – RFS 2-1. Bîrligea şi Ştefănescu au marcat pe Arena Naţională! Chiricheş a reuşit o pasă decisivă

21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și