Închide meniul
Foto

Rapid, primul antrenament sub comanda lui Neil Lennon! Albion Rrahmani, absent! Cătălin Cîrjan încă nu a plecat

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2024, 11:17

Reclamă
Rapid, primul antrenament sub comanda lui Neil Lennon! Albion Rrahmani, absent! Cătălin Cîrjan încă nu a plecat

Rapid, primul antrenament sub comanda lui Neil Lennon

Rapid, primul antrenament sub comanda lui Neil Lennon/ AntenaSport

Rapid a efectuat primul antrenament sub comanda lui Neil Lennon. 27 de jucători au fost prezenţi la reunirea lotului giuleştenilor, şase fiind învoţi şi urmând să se alăture echipei în următoarele zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a efectuat primul antrenament la Rapid. Tehnicianul nord-irlandez i-a preluat pe giuleşteni în această vară şi a anunţat deja că vrea să se lupte pentru primele locuri.

Rapid, primul antrenament sub comanda lui Neil Lennon

Unul dintre jucătorii care au absentat de la primul antrenament al Rapidului, din această vară, a fost Albion Rrahmani. Atacantul este intens curtat de echipe din străinătate şi ar putea pleca de la formaţia de sub Grant, în această vară.

Totodată, ceilalţi jucători învoiţi au fost Florent Hasani, Damjan Djokovic, Octavian Cepoi, Bogdan Ungureanu dar şi primul transferat de giuleşteni în această vară, anume Luka Gojkovic.

La reunirea lotului Rapidului a fost prezent şi Cătălin Cîrjan. Acesta probabil va continua să se pregătească alături de giuleşteni, până când îşi va găsi o nouă echipă. Împrumutul mijlocaşului la Rapid nu va mai fi prelungit, iar Arsenal a anunţat deja despărţirea de el.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, sub comanda lui Neil Lennon s-au antrenat şi Rareş Pop, jucător care a fost transferat în sezonul trecut de la UTA, dar şi Claudiu Micovschi, căruia i s-a încheiat împrumutul la formaţia arădeană.

Răzvan Onea a oferit declaraţii, înainte de noul sezon. Fundaşul a transmis că Rapid se va bate la campionat doar cu ea, deoarece echipa a fost aproape şi în sezonul trecut, însă înfrângerea cu Farul, din prima etapă a play-off-ului, i-a demoralizat total pe jucători.

Reclamă

„Să fim pregătiţi. Va fi un sezon incendiar, echilibrat, şi îmi doresc să fim câştigători la final. Ne-am liniştit gândurile, privim spre viitor acum. La Rapid e mereu presiune, sunt pretenţiile foarte mari, se doresc rezultate în fiecare sezon.

(N.r. Vă înţelegeţi cu noul antrenor) Cu siguranţă, ne descurcăm toţi cu limba engleză, ne va fi uşor să comunică. Am ascultat ce a spus, suntem adepţii profesionalismului şi aşteptăm cu nerăbdare să începem treaba.

Noi ne luptăm la titlu cu noi, am fost acolo şi sezonul trecut, am dat-o în bară. Dar sunt echipe bune, s-au întors antrenori renumiţi în Liga 1.

Am învăţat că o înfrângere nu trebuie să te doboare, să nu lăsăm capul plecat. Declinul a început la înfrângerea cu Farul, dacă am fi avut puterea să ridicăm capul atunci, era altceva.

Ne dorim să facem eventul, dar mai e multă muncă. Nu mă tem de nimeni, doar de Dumnezeu”, a declarat Răzvan Onea.

Neil Lennon îl aşteaptă pe Ianis Hagi: „Vino la Rapid, eşti bine-venit!”

Neil Lennon îl aşteaptă pe Ianis Hagi la Rapid! Antrenorul giuleştenilor a oferit o reacţie savuroasă, atunci când a fost întrebat despre fiul „Regelui”. De asemenea, a transmis că abia aşteaptă să se dueleze cu Gică Hagi.

Neil Lennon a glumit, atunci când a fost întrebat ce sfat are pentru Ianis Hagi. Antrenorul giueleştenilor a transmis că îşi doreşte ca internaţionalul român să vină să joace la Rapid, având doar cuvinte de laudă la adresa lui.

„(N.r. Aveţi vreun sfat pentru Ianis Hagi) Vino aici, vino să joci la Rapid! E bine-venit dacă vrea. A avut probleme cu accidentările, dar este un jucător bun. Deci e bine-venit aici, să-i spuneţi”, a transmis Neil Lennon.

De asemenea, Neil Lennon a oferit declaraţii şi despre viitoarele dueluri cu Gică Hagi. Antrenorul de la Rapid a spus că „Regele” este ca o „comoară naţională” pentru România, aşa că abia aşteaptă să îl cunoască.

„Va fi un privilegiu să-l întâlnesc pe Hagi, este cunoscut la nivel mondial, bucura oamenii din întreaga lume. Este o comoară naţională. (N.r. Porecla lui Hagi este „Regele”, veţi fi „Împăratul”?) Poate „Prinţul”! El este Regele, nu se pune problema!”, a mai spus Neil Lennon.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:42

Gigi Becali a dezvăluit salariul uriaş pe care Florinel Coman îl va avea în Qatar

21:16

VideoImagini emoţionante cu David Popovici, după aurul cucerit la 100m liber! Imnul României a răsunat la Belgrad

20:50

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a devenit campion european, cu al treilea timp din istorie: „Nu mă aşteptam”

20:50

Germania – Ungaria 2-0. Musiala şi Gundogan au adus a doua victorie a gazdelor la turneul final

20:46

„Avantajul nostru!” Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

20:26

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 100m liber de la CE de natație! Al 3-lea timp din istorie

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și