Închide meniul

Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2024, 13:24

Reclamă
Victor Piţurcă i-a „făcut echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner

Victor Piţurcă i-a "făcut" echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006

Victor Piţurcă, în timpul unui interviu - Profimedia Images

Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006, atunci când roş-albaştrii au fost aproape de finala Cupei UEFA. Piţi susţine că în perioada 2002-2004 i-a făcut mari pe jucătorii cei mai importanţi ai clubului condus de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piţurcă a condus FCSB în perioada octombrie 2002 – iunie 2004, unul dintre cele trei mandate ale lui Piţi. A stat pe bancă 38 de meciuri şi a câştigat 21 dintre ele. „Am muncit mult cu Rădoi, Neşu, Paraschiv”, e mesajul lui Piţurcă.

Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006

”Nici nu trebuia să-mi pui întrebarea asta. Aş da orice să mai pot să joc. Orice elev de-al meu pe care l-am avut ca jucător l-am învăţat tot timpul că oricât mai are timp de jucat, să joace. Nu o să te mai întâlneşti niciodată cu asta.

Mi-a plăcut cariera de jucător. Nici nu se pune problema. Ca antrenor n-am obţinut mare lucru. Ca antrenor, campionate, să câştigi Liga Campionilor, un campionat european. Sau să laşi în urma ta ceva. Din punctul ăsta de vedere, eu sunt mândru.

Eu am muncit cu echipele la care am fost. Dacă iau Steaua (n.r. FCSB) cu care Oli a ajuns în semifinale, cu mulţi dintre jucătorii care au jucat atunci eu am muncit vreo patru ani şi ceva cu ei. Era greu să ajungă fotbalişti mari Rădoi, Neşu, Paraschiv. Cu ei am muncit ani de zile.

Reclamă

La noi, în România, din păcate, nu se mai munceşte astăzi. Se vine o oră şi se pleacă de la stadion. Ăsta e şi motivul pentru care mulţi jucători talentaţi de la noi se pierd sau merg în străinătate şi nu pot să dea randament. Nu se pot lupta. La noi, jucătorii care vin de la juniori sunt neinstruiţi, nepregătiţi fizic, psihic.

Eu cred că un antrenor bun la un club trebuie să munceasc doi-trei ani pe rupte cu ei. Altfel, rămânem tot la nivelul la care suntem”, a spus Piţurcă, citat de orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului său la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și