Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024

Bogdan Stănescu Publicat: 9 mai 2024, 18:03 / Actualizat: 10 mai 2024, 13:52

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024

Camelia Bălţoi prezintă ştirile sportive ale zilei / AS.ro

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 9 mai 2024. Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro afli ce ofertă de nerefuzat le-a făcut Gigi Becali arabilor care îl vor pe Coman. Tot de pe AS.ro afli şi care sunt antrenorii pe care îi ia în calcul Dan Şucu după ce a fost refuzat de Mircea Lucescu şi ce şanse sunt ca Florin Tănase să revină la FCSB.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 9 mai 2024. Cele mai tari ştiri ale zilei

1. Transferul lui Coman, ca şi făcut

Arabii au venit la palat să negocieze cu Becali. Omul cu banii de la FCSB le-a făcut o ofertă de nerefuzat. E gata să renunţe la 1.5 milioane de euro doar pentru a-l avea pe Florinel în preliminariile europene.

2. Lucescu a zis pas

Reclamă

Mircea Lucescu a refuzat-o pe Rapid, aşa că Dan Şucu se reorientează. Patronul giuleştenilor are acum două nume de antrenori pe listă: Marius Şumudică şi Neil Lennon. Ultimul e fostul antrenor al lui Celtic.

3. Tănase, aproape de FCSB

Tot de pe AS.ro afli care e singura condiţie care mai trebuie îndeplinită pentru ca Florin Tănase să revină la FCSB. „Sunt 90% şanse”, a spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3

4. Zizou s-a bucurat ca un fan

Zidane a fost la meciul Realului şi s-a bucurat ca un fan obişnuit al madrilenilor. Suporterii l-au filmat în tribune. „Zizou” are 3 Ligi ale Campionilor cucerite ca antrenor cu Real Madrid.

5. Eroul Joselu

Eroul madrilenilor, Joselu, era fan al Realului în urmă cu 2 ani. El a fost la finala Ligii cu Liverpool alături de tatăl lui. Acum a marcat o „dublă” şi şi-a dus echipa favorită în ultimul act al celei mai importante competiţii intercluburi.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” Vezi toate știrile
Citește și