Închide meniul

Viorel Moldovan, noul preşedinte al Rapidului. Anunţul oficial al giuleştenilor

Dan Roșu Publicat: 10 iunie 2024, 15:34

Reclamă
Viorel Moldovan, noul preşedinte al Rapidului. Anunţul oficial al giuleştenilor

Viorel Moldovan, noul preşedinte de la Rapid

Viorel Moldovan, noul preşedinte de la Rapid

Viorel Moldovan este noul preşedinte al Rapidului. Anunţul oficial a fost făcut pe site-ul oficial al giuleştenilor, care recent s-au despărţit de Daniel Niculae.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt mândru și onorat să fiu Președintele acestui club, cu o istorie senzațională în spate, un club important în fotbalul românesc.

Viorel Moldovan, noul preşedinte al Rapidului

Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a ne îndeplini obiectivele, împreună cu stafful tehnic, cu cel administrativ, cu suporterii noștri. Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi, la acest nou început.

Sunt încrezător ca la finalul sezonului 2024/2025 să ne bucurăm împreună de ceea ce am realizat!”, se arată pe site-ul oficial al Rapidului.

Reclamă
Reclamă 4

Viorel Moldovan a evoluat pentru Rapid, în perioada 2006-2007 şi a marcat în total 21 de goluri, 15 în campionat, două în Cupa României şi patru în cupele europene, unul chiar împotriva rivalei din Ghencea, în sfertul Cupei UEFA.

Daniel Niculae a plecat de la Rapid

Daniel Niculae a plecat de la Rapid, cu trei zile în urmă. Giuleştenii au anunţat oficial despărţirea de acesta. Fostul atacant a fost timp de trei ani preşedintele formaţiei de sub Grant.

Victor Angelescu anunţase deja plecarea lui Daniel Niculae de la Rapid, în urmă cu aproape două săptămâni, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial Neil Lennon.

Reclamă

„A început ca junior în Giulești, a devenit o legendă în teren, a pus umărul la renașterea clubului, iar astăzi, când spunem Daniel Niculae, spunem Rapid.

În toată această perioadă, a demonstrat o dedicare remarcabilă pentru culorile noastre, și a adus o contribuție semnificativă la revenirea în prima ligă și la dezvoltarea clubului.

Sub conducerea sa, Rapid a cunoscut momente deosebite și a realizat progrese notabile pe toate planurile. Prin munca și viziunea sa, Daniel Niculae a reușit să consolideze spiritul echipei și să apropie și mai mult comunitatea noastră de valorile clubului.

După o analiză atentă și în urma unor discuții deschise și constructive, am ajuns la concluzia că este momentul pentru o schimbare de direcție la nivelul clubului. Această decizie reflectă dorința noastră de a aduce o perspectivă nouă și de a explora noi oportunități pentru viitorul Rapidului”, se arăta pe comunicatul Rapidului de pe 7 iunie.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:20

Dennis Politic a anunțat obiectivul lui Dinamo, din sezonul viitor! Ce planuri are la echipa lui Zeljko Kopic

16:20

„Vai de mine, eu nu aş faceaşa ceva!” MM Stoica, mesaj virulent înainte de Slovacia – România: „Lumea e bolnavă de ipocrizie!”

15:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

15:46

Spaniolii știu care va fi cel mai periculos „tricolor”, în Slovacia – România: „Își creează un nume în Europa!”

15:25

Farul Constanţa, prima victorie din această vară! Echipa lui Gică Hagi s-a impus într-un meci cu 8 goluri

15:06

Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și