Închide meniul

Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!”

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2024, 10:07

Reclamă
Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!

Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor cruciale pentru Dinamo

Zeljko Kopic, în timpul unui meci la Dinamo/ Profimedia

Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo, în vederea salvării de la retrogradare. Antrenorul „câinilor” a fost întrebat despre conflictele pe care s-a zvonit că le-a avut cu mai mulţi jucători, şi a oferit o replică acidă imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kopic a transmis că jucătorii care nu se ridică la nivelul clubului Dinamo nu ar trebui să se mai afle la echipă. Acesta a mai subliniat că au existat probleme în interiorul echipei, însă s-au rezolvat.

Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo

„Ca în orice familie sau în orice sport de echipă, avem problemele noastre pe care le sortăm și le rezolvăm zilnic.
Personal, nu am nicio intenție de a discuta în detaliu, ci doar despre echipă, ca un întreg. Mai ales în media. Sunt aici, la Dinamo, ca să protejez interesele echipei și ale clubului.

Sunt avertizat de faptul că mă expun făcând asta deoarece mulți așteaptă reacțiile mele despre informații certe. Dar este alegerea mea. Un club cu tradiția și cu istoria lui Dinamo merită un nivel ridicat de respect, iar cei ce scad sub nivel nu ar trebui să mai fie parte din club!

Bineînțeles, în aceste momente, jucătorii au frustrări, emoții negative, fiecare se confruntă cu acestea în feluri diferite. Este normal pentru cei ce au jucat mai puțin să-și arate o mare nemulțumire. Sunt de asemenea avertizat de faptul că jucătorii au o teamă despre ceea ce ar putea urma dacă Dinamo ar retrograda. Toți suntem în această situație. Pentru mine, personal, terenul de joc este mereu locul unde să demonstrezi, așa că nu sunt interesat de orice altă poveste”, a declarat Zeljko Kopic, conform gsp.ro.

Reclamă

„Cred în Dinamo!”

De asemenea, Zeljko Kopic a transmis că în continuare are încredere în Dinamo, deşi echipa nu mai depinde de rezultatele sale, pentru a se salva de la retrogradare. „Câinii” sunt pe penultimul loc, iar în ultimele două etape se vor duela cu U Cluj şi UTA.

„Cred în echipa Dinamo! Din primul moment în care am sosit la acest club, am crezut că putem izbândi, într-un moment în care foarte puțini oameni dădeau vreo șansă, cât de mică, lui Dinamo. Eu cred în Dinamo și-acum!

Trecem printr-o perioadă dificilă, foarte. Am pierdut, am irosit, prea multe puncte recent într-un mod bizar. Ceea ce este cel mai important acum este că jucătorii luptă și vor lupta pentru a da tot ceea ce au mai bun în meciurile ce-au rămas”, a mai spus Zeljko Kopic, conform sursei citate anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar

Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah la Comisia de Disciplină. Jucătorul dinamovist a avut o intervenţie horror în meciul cu FC Botoşani şi l-a băgat în spital pe Romario Benzar.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF, întrunită marţi, a decis mai multe sancţiuni după eliminările din ultimele etape.

După partida FC Botoşani – Dinamo, Abdallah Hakim Djamel (oaspeţi), eliminat, a fost suspendat şase meciuri şi penalizat cu 10.000 lei, anunţă news.ro.

După meciul Oţelul Galaţi – Hermannstadt, Teles Pereira Nunes Da Silva Samuel (gazde), eliminat, a fost suspendat două meciuri şi penalizat cu 5.000 de lei.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” 12:13 Dan Șucu se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon! Pe lista cărei echipe se află tehnicianul 12:00 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și