Închide meniul
VIDEO

Benfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal

Alex Masgras Publicat: 27 aprilie 2024, 22:11

Reclamă
Benfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal

Benfica - Braga 3-1

Braga - Benfica / Profimedia

Meciul Benfica – Braga, încheiat cu scorul de 3-1, a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ocupanta locului 2 a primit vizita locului 4, Braga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benfica este la 4 puncte de liderul Sporting, care are un meci în plus, cu, cu şanse foarte mici la titlu. De partea cealaltă, Braga e pe locul 4, cu 62 de puncte, şi se luptă cu FC Porto pentru locul 3.

Benfica – Braga 3-1

Min. 90+5: Benfica – Braga 3-1! Leonardo a reușit „dubla”.

Min. 85: Benfica – Braga 2-1! Neres a marcat, cu o lovitură de cap.

Min. 71: Benfica – Braga 1-1! Leonardo a restabilit egalitatea!

Reclamă

Min. 28: Benfica – Braga 0-1!  Horta a deschis scorul.

Min. 1: A început meciul!

Etapa trecută, Benfica s-a impus cu 3-1 pe terenul celor de la Farense. De partea cealaltă, Braga a câştigat meciul de pe teren propriu cu Vizela, scor 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

În meciul tur, din luna decembrie, Benfica s-a impus pe terenul celor de la Braga, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 3, de Tengstedt.

Cele două echipe s-au mai întâlnit şi în luna ianuarie, în Cupa Portugaliei. Atunci, Benfica s-a impus cu 3-2.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și