Închide meniul
VIDEO

Farense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal

Alex Ioniță Publicat: 22 aprilie 2024, 23:55 / Actualizat: 24 aprilie 2024, 18:18

Reclamă
Farense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii continuă să spere la titlul din Liga Portugal

Farense - Benfica LIVE VIDEO

Benfica / Profimedia

Meciul Farense – Benfica, scor 1-3, a putut fi urmărit în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Partida a închis etapa cu numărul 30 din Liga Portugal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benfica nu renunţă la lupta pentru titlu! Cu această victorie a revenit la 7 puncte în spatele liderului Sporting Lisabona. Totuşi, are nevoie de o minune pentru a le „sufla” titlul rivalilor.

Farense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY

Min. 90: Farense – Benfica 1-3! Final în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 68: Farense – Benfica 1-3! Carreras a înscris din pasa lui Di Maria.

Min. 34: Farense – Benfica 1-2! Cabral a înscris, din fața porții.

Reclamă

Min. 23: Farense – Benfica 1-1! Belloumi a restabilit egalitatea, cu un șut care l-a lăsat spectator pe Trubin.

Min. 16: Farense – Benfica 0-1! Kokcu a deschis scorul!

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

Farense (4-3-3): Velho – Talys, Rossi, Silva, Pastor – Barbosa, Falcao, Isidoro – Matias, Ze Luis – Belloumi

Benfica (4-2-3-1): Trubin – Carresas, Siva, Otamendi, Bah – Mario, Luis – Gouveia, Kokcu, Di Maria – Cabral

Situația celor de la Farense nu se poate compara cu cea a lui Benfica, în ceea ce privește poziția din campionat. Gazdele din această seară se află pe poziția a 10-a și este cu doar 3 puncte peste locul al 16-lea, care duce la barajul de promovare/menținere în Liga Portugal, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Farense primește vizita celor de la Benfica după ce, în etapa precedentă din Liga Portugal, a obținut un rezultat de egalitate, scor 1-1, cu Guimaraes. De cealaltă parte, campioana en-titre a învins-o pe Moreirense, în etapa 29, cu scorul de 3-0.

Ultima întâlnire directă dintre cele două cluburi a avut loc în luna decembrie a anului trecut. La momentul respectiv, partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și