Închide meniul

Prima reacţie a lui Răzvan Sava, după ce a semnat cu Udinese, liderul surprinzător din Serie A

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 septembrie 2024, 22:45

Reclamă
Prima reacţie a lui Răzvan Sava, după ce a semnat cu Udinese, liderul surprinzător din Serie A

Elveția U21 - România U21 LIVE SCORE

Răzvan Sava / Profimedia

Prima reacţie a lui Răzvan Sava, după ce a semnat cu Udinese, liderul surprinzător din Serie A. Fostul jucător al celor de la CFR Cluj a fost prezentat oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Udinese are un start de sezon de vis. Are 10 puncte în primele 4 etape şi este lider în Serie A. Udinese l-a prezentat oficial pe Sava, iar portarrul român a anunţat că rvrea să se acomodeze cât mai repede şi să se lupt epentru postul de titular.

Prima reacţie a lui Răzvan Sava, după ce a semnat cu Udinese, liderul surprinzător din Serie A

Vin cu ambiţia de a da totul pentru echipă. Mă simt pregătit pentru această experienţă în Serie A şi vreau să încep să mă familiarizez cu acest campionat. Am ales să vin aici pentru că vreau să mă adaptez la Serie A şi să învăţ cât mai mult din această experienţă. E un pas important pentru cariera mea.

Mă simt puternic în toate aspectele jocului, dar, în cele din urmă, antrenorii de portari vor decide ce trebuie să îmbunătăţesc. În ceea ce priveşte inspiraţia, studiez mult portari de top, precum Courtois şi Oblak”, a spus Răzvan Sava.

CFR Cluj ar urma să încaseze 2.5 milioane de euro în schimbul lui Sava. La această sumă s-ar adăuga un milion de euro din bonusuri de performanţă.

Reclamă
Reclamă

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Udinese au ajuns la un acord privind transferul portarului Răzvan Sava la formația din Serie A, fiind astfel cel de-al doilea portar CFRist care, în decurs de un an, se transferă în primul eșalon din Italia.

Venit în Gruia în ianuarie 2022, Răzvan a devenit, în doar doi ani, unul dintre cei mai importanți tineri fotbaliști din Superligă! Integralist în sezonul precedent, Sava a bifat în total 59 de meciuri în tricoul echipei noastre, impresionând constant prin intervențiile sale de excepție

Îți mulțumim, Răzvan, pentru toate momentele unice petrecute alături de familia CFRistă și îți urăm multă baftă în carieră”, e mesajul clubului CFR Cluj, după plecarea lui Răzvan Sava.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax face spectacol cu Beşiktaş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și