Închide meniul

Johanna Konta a fost exclusă de la Wimbledon. Motivul pentru care britanica a primit lovitura carierei!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2021, 10:06

Johanna Konta a fost exclusă de la Wimbledon. Motivul pentru care britanica a primit lovitura carierei!

Profimediaimages

Johanna Konta a fost exclusă de la Wimbledon 2021

Jucătoarea de 30 de ani, cap de serie numărul 27, a fost nevoită să intre în izolare pentru 10 zile după ce un membru al echipei ei a fost testat pozitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Johanna Konta a fost exclusă de la Wimbledon 2021

Ea ar fi trebuit să joace, marţi, în primul tur, cu sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 64 WTA, anunţă news.ro.

Simpatiile noastre sincere sunt cu Johanna şi sperăm să o vedem pe teren cât mai curând posibil”, a scris organizatorii turneului de la Wimbledon, pe Twitter.

Grand Slam-ul londonez începe, luni, la All England Club, după ce anul anul trecut competiţia nu s-a desfăşurat din cauza pandemiei de coronavirus.

Reclamă

Toţi jucătorii trebuie să stea la hotelul oficial din Westminster şi li se permite să aducă trei persoane cu ei. Astfel, Konta i-a ales pe logodnicul ei, pe antrenorul Dan Smethurst şi pe preparatorul fizic Gill Myburgh.

Konta, semifinalistă în 2017 pe iarba londoneză, va putea să se izoleze în locuinţa ei din Londra. Ea este al doilea participant la Wimbledon nevoit să se retragă din cauza Covid-19, după danezul Frederik Nielsen, specialist al probei de dublu. Şi el a intrat în contact cu o persoană infectată, antrenorul lui.

Chinezoaica Yafan Wang, locul 123 WTA, o va înlocui pe jucătoarea britanică pe tabloul principal, ca lucky loser.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep s-a retras de la Wimbledon

Nici Simona Halep nu va putea evolua în turneul de la Wimbledon. Românca de pe locul 3 WTA era campioana en-titre.

Cu tristeţe vă anunţ că mă retrag de la acestă ediţie a turneului de la Wimbledon deoarece nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă. Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată şi onorată să revin pe teren ca deţinătoare a trofeului. Din păcate, corpul meu nu a cooperat şi trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor.

Vă spun sincer că sunt foarte dezamăgită şi supărată din cauza acestei situaţii. Această perioadă a fost dificilă pentru mine, să ratezi două turnee majore (n.r. – Halep a ratat şi Roland Garros din cauza accidentării) reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât şi mental. Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că această încercare mă va face mai puternică atât ca om, cât şi ca sportiv. Mulţumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înţelegere şi pentru sprijin”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și