Închide meniul

Johanna Konta a fost exclusă de la Wimbledon. Motivul pentru care britanica a primit lovitura carierei!

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2021, 10:06

Johanna Konta a fost exclusă de la Wimbledon. Motivul pentru care britanica a primit lovitura carierei!

Profimediaimages

Johanna Konta a fost exclusă de la Wimbledon 2021

  • Johanna Konta, exclusă de la Wimbledon 2021
  • Britanica a fost nevoită să intre în izolare

Jucătoarea de 30 de ani, cap de serie numărul 27, a fost nevoită să intre în izolare pentru 10 zile după ce un membru al echipei ei a fost testat pozitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Johanna Konta a fost exclusă de la Wimbledon 2021

Ea ar fi trebuit să joace, marţi, în primul tur, cu sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 64 WTA, anunţă news.ro.

Simpatiile noastre sincere sunt cu Johanna şi sperăm să o vedem pe teren cât mai curând posibil”, a scris organizatorii turneului de la Wimbledon, pe Twitter.

Reclamă

Grand Slam-ul londonez începe, luni, la All England Club, după ce anul anul trecut competiţia nu s-a desfăşurat din cauza pandemiei de coronavirus.

Reclamă

Toţi jucătorii trebuie să stea la hotelul oficial din Westminster şi li se permite să aducă trei persoane cu ei. Astfel, Konta i-a ales pe logodnicul ei, pe antrenorul Dan Smethurst şi pe preparatorul fizic Gill Myburgh.

Konta, semifinalistă în 2017 pe iarba londoneză, va putea să se izoleze în locuinţa ei din Londra. Ea este al doilea participant la Wimbledon nevoit să se retragă din cauza Covid-19, după danezul Frederik Nielsen, specialist al probei de dublu. Şi el a intrat în contact cu o persoană infectată, antrenorul lui.

Chinezoaica Yafan Wang, locul 123 WTA, o va înlocui pe jucătoarea britanică pe tabloul principal, ca lucky loser.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep s-a retras de la Wimbledon

Nici Simona Halep nu va putea evolua în turneul de la Wimbledon. Românca de pe locul 3 WTA era campioana en-titre.

Cu tristeţe vă anunţ că mă retrag de la acestă ediţie a turneului de la Wimbledon deoarece nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă. Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată şi onorată să revin pe teren ca deţinătoare a trofeului. Din păcate, corpul meu nu a cooperat şi trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor.

Vă spun sincer că sunt foarte dezamăgită şi supărată din cauza acestei situaţii. Această perioadă a fost dificilă pentru mine, să ratezi două turnee majore (n.r. – Halep a ratat şi Roland Garros din cauza accidentării) reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât şi mental. Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că această încercare mă va face mai puternică atât ca om, cât şi ca sportiv. Mulţumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înţelegere şi pentru sprijin”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tenis • 6 mart., 8:53
Novak Djokovic, forțat să se retragă de la Indian Wells! Nole, fără permisiune de a intra în SUA
Sorana Cîrstea, în timpul unui meci
WTA • 10 aug., 11:28
Sorana Cîrstea are Covid-19! Mesajul transmis de româncă, după ce a fost depistată pozitiv: „Sunt lucruri pe care nu le poţi controla”
Novak Djokovic se antrenează înainte de Wimbledon 2022
Tenis • 26 iun., 13:16
Novak Djokovic nu vrea să audă de vaccinul anti-Covid-19, chiar dacă ratează și US Open! ”Este o motivaţie suplimentară să joc bine la Wimbledon”
Mihai Stoica
Liga 1 • 29 apr., 21:23
Mihai Stoica are Covid şi nu va sta pe bancă la FCSB – FC Argeş: „Am dorit să celebrez prin muncă 1 Mai muncitoresc”
Edi Iordănescu, nervos în timpul unui meci
Echipa naţională • 27 mart., 18:14
S-a confirmat! Edi Iordănescu are mari probleme de lot înaintea amicalului cu Israel. Şase jucători sunt OUT. Anunţul FRF