Închide meniul

Wimbledon 2021 | Emma Răducanu a eliminat-o pe Sorana Cîrstea. Cine este tânăra de 18 ani care a făcut meciul vieţii. „O admir pe Simona Halep”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iulie 2021, 17:16

Reclamă
Wimbledon 2021 | Emma Răducanu a eliminat-o pe Sorana Cîrstea. Cine este tânăra de 18 ani care a făcut meciul vieţii. „O admir pe Simona Halep

Emma Răducanu a eliminat-o pe Sorana Cîrstea

Profimediaimages

Debutantă la un turneu de Grand Slam, Emma Răducanu s-a calificat în turul patru. Beneficiară a unui wild-card, sportiv cu origini româneşti le-a eliminat până acum pe Vitalia Diatchenko (7-6, 6-0), Marketa Vondrousova (6-2, 6-4) şi pe Sorana Cîrstea. Încă nu a pierdut niciun set!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu a eliminat-o pe Sorana Cîrstea

Emma Răducanu a surprins pe toată lumea. Tatăl revelaţiei de la Wimbledon 2021 este român. Tânăra de 18 ani s-a născut în Canada, dar a ajuns să reprezinte Marea Britanie. La Londra s-a mutat încă de când avea 2 ani.

Tatăl meu este din București. Şi bunica mea este tot de acolo, în acest moment locuiește în centrul Bucureștiului. Mă duc acolo de câteva ori pe an pentru a o vedea. E foarte frumos, iubesc mâncarea din România. Este incredibilă! Bunica mea găteşte mereu ceva special. Da, am legături cu Bucureştiul„, a recunoscut Emma Răducanu într-un interviu pe site-ul celor de la Wimbledon.

Emma Răducanu a dezvăluit că, printre idolii ei, este şi Simona Halep. Sportiva care va face un salt uriaş în clasamentul WTA a povestit cu ce a impresionat-o campioana en-titre de la Wimbledon.

Cu siguranță îi admir mișcarea și, de asemenea, felul în care luptă și concurează. Mă gândeam doar să concurez cu unii dintre jucătorii precum Halep. Ea a câștigat Wimbledon a spus singură că nu se aștepta. Asta arată că, dacă joci cu mintea și inima, poți realiza cu adevărat orice. Da, cu siguranță o admir„, a precizat Emma pentru sursa citată.

Reclamă

În turul următor, Emma Răducanu o va avea adversară pe Ajla Tomljanovic. Jucătoarea din Australia ocupă locul 75 în clasamentul mondial.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și