Închide meniul

Wimbledon 2021 | Roger Federer e uriaş! S-a calificat în sferturile de finală pentru a 18-a oară în carieră. Ce record a stabilit + Alexander Zverev, eliminat

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2021, 22:52

Reclamă
Wimbledon 2021 | Roger Federer e uriaş! S-a calificat în sferturile de finală pentru a 18-a oară în carieră. Ce record a stabilit + Alexander Zverev, eliminat

Top 10 puncte reușite de Roger Federer la Wimbledon

Roger Federer, în timpul unui meci la Wimbledon 2021 / Profimedia

Roger Federer l-a învins pe italianul Lorenzo Sonego, scor 7-5, 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat 2 ore şi 14 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer e uriaş! S-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon pentru a 18-a oară în carieră

În urma acestui succes, elveţianul s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon pentru a 18-a oară în carieră. Este cel mai bătrân jucător care reuşeşte această performanţă în Open Era.

În următoarea fază a competiţiei, Federer va evolua cu învingătorul meciului dintre rusul Daniil Medvedev şi polonezul Hubert Hurkacz.

Tot în sferturi a acces luni şi canadianul Felix Auger-Aliassime, locul 19 mondial, care l-a învins pe germanul Alexander Zverev, al şaselea favorit, scor 6-4, 7-6, 3-6, 3-6, 6-4, după patru ore şi două minute de joc.

Reclamă

În antepenultimul act, Auger-Aliassime va evolua contra italianului Matteo Berrettini, care a dispus de belarusul Ilia Ivaşka, scor 6-4, 6-3, 6-1.

Roger Federer va participa la 39 de ani la Jocurile Olimpice! Elveţianul visează la prima medalie de aur la simplu

Roger Federer a trecut peste două operaţii şi o pauză de aproape doi ani. Elveţianul nu are de gând să renunţe însă la Jocurile Olimpice.

Reclamă 4 / 0/3

Sportivul în vârstă de 39 de ani va fi prezent la Tokyo, unde speră să îşi îndeplinească visul unei medalii de aur la simplu. Până acum, Federer are doar un argint, obţinut în 2012, când a cedat în finala contra lui Andy Murray. El a luat aur doar la dublu, în 2008.

Federer se va afla la a cinea participare la Jocurile Olimpice.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
Vezi toate știrile
Citește și