Închide meniul

Wimbledon 2021 | Roger Federer e uriaş! S-a calificat în sferturile de finală pentru a 18-a oară în carieră. Ce record a stabilit + Alexander Zverev, eliminat

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2021, 22:52

Wimbledon 2021 | Roger Federer e uriaş! S-a calificat în sferturile de finală pentru a 18-a oară în carieră. Ce record a stabilit + Alexander Zverev, eliminat

Top 10 puncte reușite de Roger Federer la Wimbledon

Roger Federer, în timpul unui meci la Wimbledon 2021 / Profimedia

Roger Federer l-a învins pe italianul Lorenzo Sonego, scor 7-5, 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat 2 ore şi 14 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer e uriaş! S-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon pentru a 18-a oară în carieră

În urma acestui succes, elveţianul s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon pentru a 18-a oară în carieră. Este cel mai bătrân jucător care reuşeşte această performanţă în Open Era.

În următoarea fază a competiţiei, Federer va evolua cu învingătorul meciului dintre rusul Daniil Medvedev şi polonezul Hubert Hurkacz.

Tot în sferturi a acces luni şi canadianul Felix Auger-Aliassime, locul 19 mondial, care l-a învins pe germanul Alexander Zverev, al şaselea favorit, scor 6-4, 7-6, 3-6, 3-6, 6-4, după patru ore şi două minute de joc.

Reclamă

În antepenultimul act, Auger-Aliassime va evolua contra italianului Matteo Berrettini, care a dispus de belarusul Ilia Ivaşka, scor 6-4, 6-3, 6-1.

Roger Federer va participa la 39 de ani la Jocurile Olimpice! Elveţianul visează la prima medalie de aur la simplu

Roger Federer a trecut peste două operaţii şi o pauză de aproape doi ani. Elveţianul nu are de gând să renunţe însă la Jocurile Olimpice.

Reclamă 4 / 0/3

Sportivul în vârstă de 39 de ani va fi prezent la Tokyo, unde speră să îşi îndeplinească visul unei medalii de aur la simplu. Până acum, Federer are doar un argint, obţinut în 2012, când a cedat în finala contra lui Andy Murray. El a luat aur doar la dublu, în 2008.

Federer se va afla la a cinea participare la Jocurile Olimpice.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia Vezi toate știrile
Citește și