Închide meniul
VIDEO

O maşină a luat foc în mers la Raliul Sibiului! Echipajul a reuşit să se salveze, după ce a trecut prin clipe de groază

Publicat: 31 iulie 2021, 17:57

Reclamă
O maşină a luat foc în mers la Raliul Sibiului! Echipajul a reuşit să se salveze, după ce a trecut prin clipe de groază

O maşină a luat foc în mers la Raliul Sibiului

captură Youtube Ora de Sibiu

O maşină care participa la Raliul Sibiului a luat foc în mers şi a fost distrusă în totalitate. ISU Sibiu a anunţat că nu au fost victime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O maşină a luat foc în mers la Raliul Sibiului

Echipajul a reuşit să se salveze la timp. Incidentul a avut loc în zona de pădure a staţiunii Păltiniş. Două echipaje de pompieri militari au intervenit de urgenţă, scrie ziare.com. Acestea asigurau măsurile de prevenire şi apărare împotriva incendiilor în zonă.

La intervenţie au luat parte şi membrii SVSU (Servicii Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă) Sibiu. O anchetă urmează să stabilească de ce a luat foc în mers maşina care participa la Raliul Sibiului.

Imagini cu incidentul au fost prezentate Ora de Sibiu.

Reclamă

Tragedie la o cursă din România! Un pilot a murit, după ce a fost luată de viitură

Luna trecută, sporturile cu motor din România au avut parte de un alt incident grav. Un autoturism care participa la o competiţie de off road a căzut în râul Oituz, între judeţele Bacău şi Covasna. Pilotul Adrian Cernea a fost găsit decedat. Copilotul său a reuşit să scape cu viaţă.

„Sportivul, prietenul și colegul nostru Adrian Cernea a pornit astăzi în ultima sa cursă. Familia, comunitatea Off Road și toți cei care l-au cunoscut îi sunt alături. Numărul de concurs pe care îl folosea Adrian la competiții, 303, va fi retras de federație pentru totdeauna din Campionatul Național de Off Road”, a fost mesajul transmis pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu Vezi toate știrile
Citește și