Închide meniul

Lumea tenisului a reacționat după ce Novak Djokovic a aflat că va fi deportat din Australia. „Nimeni nu a fost alături de el!”

Alexandru Ivan Publicat: 16 ianuarie 2022, 12:18

Reclamă
Lumea tenisului a reacționat după ce Novak Djokovic a aflat că va fi deportat din Australia. „Nimeni nu a fost alături de el!

Novak Djokovic riscă să nu participe la Roland Garros

Profimedia

„Nu este grozav pentru turneu, deoarece este mai bine când toţi jucătorii de top joacă la eveniment. Evident că vor fi o mulţime de întrebări despre ce s-a întâmplat aici şi despre situaţia creată. Îl cunosc pe Novak de când aveam 12 ani, este o persoană pe care o respect şi împotriva căreia am concurat.Nu-mi place că este în această situaţie şi nu-mi place că a fost în detenţie. Situaţia nu a fost bună pentru nimeni. Parcă totul s-a întâmplat în ultimul moment şi de aceea a fost aşa haos. Sperăm că nu va fi cazul şi la alte evenimente. Nu mi-aş dori asta pentru Novak, nu vreau asta pentru tenis şi sper că s-a terminat acum”, a spus Murray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lumea tenisului a reacționat după ce Novak Djokovic a pierdut procesul cu statul australian

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglu, a declarat că doar tenisul are de suferit din scandalul deportării lui Novak Djokovic din Australia. „Marele perdant din această situaţie este tenisul. Singurul lucru bun este că sperăm ca de acum să vorbim de tenis”.

Ştiu prea puţine ca să comentez situaţia. Dar ştiu că Novak a fost mereu primul care a sărit în sprijinul jucătorilor, Dar acum nimeni nu a fost alături de el. Fii puternic, Nole”, a scris Alize Cornet pe Twitter, care a cerut fanilor să nu fie numită „antivaccinistă”.

Reclamă
Reclamă

Filmul scandalului lui Novak Djokovic

Djokovic a sosit în Australia la 5 ianuarie şi forţele de frontieră nu i-au permis intrarea în ţară timp de mai bine de opt ore, timp în care jucătorul a fost reţinut în aeroport.

La finalul audierii, ofiţerii poliţiei de frontieră au decis să-i anuleze lui Djokovic viza de intrare în ţară, pentru că nu este vaccinat şi astfel nu respectă regulile sanitare locale pentru cetăţenii care doresc să călătorească în Australia. Tenismenul a fost plasat în izolare la un centru de imigranţi.

Novak Djokovic a făcut apel la decizia autorităţilor şi a primit câştig de cauză, la 10 ianuarie, din partea unui tribunal local din Melbourne. El a fost eliberat din centrul pentru imigranţi şi a început să se antreneze la Melbourne Park.

Reclamă

Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, a anulat, vineri, a doua oară viza de intrare în ţară deţinută de liderul ATP, decizie de asemenea contestată de avocaţii lui Djokovic.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

LIVE SCOREGloria Buzău – Farul 0-0. Gică Hagi are nevoie ca de aer de victorie pentru a ataca play-off-ul

15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

15:07

Eliza Buceschi şi-a anunţat retragerea de la naţionala României, la 31 de ani! „I-am comunicat decizia selecţionerului”

14:51

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele probabile

14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și