Închide meniul
VIDEO

Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-3 | Punctul câștigat de campioana noastră care i-a lăsat mască pe cei de la Australian Open. ”E peste tot!”

Dragoș Vasile Publicat: 18 ianuarie 2022, 7:47

Reclamă
Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-3 | Punctul câștigat de campioana noastră care i-a lăsat mască pe cei de la Australian Open. ”E peste tot!”

Simona Halep a impresionat la Australian Open 2022

Profimedia

Punctul câștigat de Simona Halep i-a lăsat mască pe cei de la Australian Open

Simona Halep a impresionat la debutul la Australian Open. Românca a învins-o pe Magdalena Frech, scor 6-4, 6-3, iar prestația sa a fost lăudată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre punctele câștigate de campioana noastră în fața sportivei din Polonia i-a lăsat mască pe cei de la Australian Open. Aceștia au lăudat-o pe Simona, care a acoperit excelent suprafața de joc de pe „Margaret Court”.

”Aici, acolo, Simona Halep e peste tot!”, au fost cuvintele de laudă la adresa Simonei Halep.

Prima reacție a Simonei după calificarea în turul 2 de la Australian Open 2022

Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-3. Simona Halep a făcut spectacol în primul tur de la Australian Open 2022 și a bătut-o fără drept de apel pe Magdalena Frech, cu 6-4, 6-3.

Reclamă

Simona a avut o primă reacție la interviul acordat direct pe teren după meciul care a adus-o în turul doi de la Melbourne. Acolo, ea se va duela cu învingătoarea dintre Volynets și Haddad Maia.

”Mi s-a părut destul de dificil începutul, tot timpul e așa în primul tur, am fost emoționată, dar am câștigat și asta mă face fericită. Am avut problemele de anul trecut și încrederea nu a fost la un nivel înalt. 

Vreau să joc mai bine decât azi. A fost o mare oportunitate să joc la începutul anului la Melbourne, e frumos să joci în Australia și să câștigi. Sper să joc bine în această primă săptămână”, a spus Halep, la interviul de pe teren.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și