Închide meniul

Australian Open 2022 | Rafael Nadal, nervos după ultimul meci! Un nou atac la Novak Djokovic: „Am vorbit deja prea mult despre asta”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 ianuarie 2022, 12:49 / Actualizat: 29 martie 2023, 18:52

Reclamă
Australian Open 2022 | Rafael Nadal, nervos după ultimul meci! Un nou atac la Novak Djokovic: „Am vorbit deja prea mult despre asta

Rafael Nadal cere sancțiuni dure în tenis

Profimediaimages

Australian Open 2022 | Rafael Nadal, nervos după ultimul meci! Scandalul expulzării lui Novak Djokovic continuă să aibă ecouri. Marele său rival, Rafael Nadal, a lansat un nou atac voalat la adresa sârbului. Totul s-a întâmplat după ultima victorie a ibericului de la Australian Open 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a fost dat afară din Australia chiar înainte de a începe Australian Open 2022, iar efectele scandalului nu s-au stins nici acum. Rafael Nadal, marele său rival, nu-l iartă pe sârb.

Australian Open 2022 | Rafael Nadal, nervos după ultimul meci

Spaniolul merge ceas la Australian Open 2022. E deja în turul 3 al primului turneu de Mare Şlem al anului după ce l-a învins în minim de seturi pe Yannick Hanfmann, 6-2, 6-3, 6-4. La finalul partidei, Rafa a fost chestionat despre situația generată de Novak Djokovic, care a fost expulzat din Australia după ce i-a fost anulată viza. Rafael Nadal a spus că este sătul de această întrebare, dar a subliniat importanța vaccinului pentru siguranța jucătorilor şi l-a atacat voalat pe liderul mondial.

„Am vorbit deja prea mult despre asta. În ultimii doi ani am stat numai în bule și în condiții care ne-au pus la încercare. Dacă toată lumea ar fi fost vaccinată, atunci lucrurile s-ar îmbunătăți în circuit și, mai importat de atât, în afara circuitului. Bineînțeles, eu voi fi mereu susținătorul măsurilor de siguranță și al măsurilor care salvează vieți, ceea ce înseamnă cel mai mult pe lumea asta.”, a afirmat Rafael Nadal, la ultimului meci câştigat la Australian Open 2022.

Rafa Nadal, care este al şaselea favorit al competiţiei de Grand Slam de la Antipozi, îl va înfrunta vineri pe rusul Karen Kachanov care l-a învins, tot în minim de seturi, pe francezul Benjamin Bonzi cu scorul de 6-4, 6-0, 7-5. Duelul se va disputa pentru un loc în optimile de finală ale primului turneu de Mare Şlem din acest an.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Darius Olaru a ratat un penalty 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău Vezi toate știrile
Citește și