Închide meniul
NEWS ALERT

Alexander Zverev, scos de pe teren în scaun cu rotile, în meciul cu Rafael Nadal de la Roland Garros 2022! VIDEO

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2022, 19:26

Reclamă
Alexander Zverev, scos de pe teren în scaun cu rotile, în meciul cu Rafael Nadal de la Roland Garros 2022! VIDEO

Alexander Zverev, scos de pe teren în scaun cu rotile în meciul cu Rafael Nadal

Alexander Zverev, accidentare horror / Colaj Eurosport

Alexander Zverev a suferit o accidentare horror în meciul cu Rafael Nadal din semifinalele Roland Garros 2022. Germanul a țipat de durere și a fost scos de pe teren cu scaunul cu rotile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexander Zverev s-a accidentat în setul al doilea, când Nadal egalase la 6-6. După un schimb prelungit de mingi cu Nadal, germanul a alunecat și s-a accidentat grav la gleznă.

Alexander Zverev, scos de pe teren în scaun cu rotile, în meciul cu Rafael Nadal de la Roland Garros 2022

Zverev s-a prăbușit și a țipat de durere. Jucătorul de 25 de ani nu a putut să mai calce în piciorul accidentat. A fost scos de pe teren în scaun cu rotile.

După minute bune în care fanii s-au rugat pentru sănătatea lui, Zverev s-a întors pe teren, în cârje, și a declarat abandonul. Rafael Nadal câștigase primul set la mare luptă, scor 7-6.

Reclamă

Este pentru a 14-a oară când Rafael Nadal ajunge în finala Roland Garros. Zverev avea șansa să urce pe primul loc în ierarhia ATP, dacă ar fi câștigat competiția.

3 ore și 7 minute a durat meciul dintre Rafael Nadal și Alexander Zverev, până în momentul accidentării jucătorului german.

Rafael Nadal: „Îmi pare rău pentru el!”

După accidentarea lui Alexander Zverev, Rafael Nadal a avut o reacție de mare campion.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte trist, îmi pare rău pentru el. A făcut un turneu grozav. Este unul dintre jucătorii cu care mă înțeleg foarte bine. Știu cât de mult luptă pentru a câștiga un Grand Slam. Îi doresc o recuperare cât mai rapidă și tot binele din lume!

E una dintre cele mai mari provocări din circuit. Pentru mine e un vis că m-am calificat iar în finala Roland Garros. Când l-am văzut plângând, a fost un moment foarte greu pentru mine”, a transmis Rafa Nadal, conform eurosport.ro.

Schimb de mingi ireal în meciul Rafael Nadal – Alexander Zverev

Nadal a început meciul cum nu se putea mai rău. Şi-a pierdut serviciul şi a fost condus apoi cu 4-2. A reuşit să revină şi să trimită primul act în tie-break. Al treilea jucător al lumii a surprins şi a dus scorul la 6-2! Câştigător de 13 ori pe zgura pariziană, „Rafa” nu a cedat şi a revenit incredibil.

Nadal a salvat patru mingi de set consecutive. Modul în care a dus scorul la 5-6, în tie-break, a fost uluitor. A reuşit o serie de lovituri miraculoase şi a ridicat publicul în picioare.

Halucinant!„, au reacţionat şi francezii de la Roland Garros pe contul lor de Twitter.

În cealaltă semifinală se duelează Casper Ruud, 8 ATP, și Marin Cilic, 23 ATP.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și