Închide meniul
VIDEO

Schimb de mingi ireal în meciul Rafael Nadal – Alexander Zverev, din semifinalele Roland Garros 2022. Reacţia francezilor: „Halucinant!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iunie 2022, 18:13

Schimb de mingi ireal în meciul Rafael Nadal – Alexander Zverev, din semifinalele Roland Garros 2022. Reacţia francezilor: „Halucinant!

Schimb de mingi ireal în meciul Rafael Nadal - Alexander Zverev

Rafael Nadal, în semifinale la Roland Garros 2022 / Profimediaimages

A fost un schimb de mingi ireal în meciul Rafael Nadal – Alexander Zverev. În ziua în care împlineşte 36 de ani, ibericul aflat pe locul 5 ATP a câştigat într-un mod spectaculos primul set al confruntării epice din semifinalele Roland Garros 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadal a început meciul cum nu se putea mai rău. Şi-a pierdut serviciul şi a fost condus apoi cu 4-2. A reuşit să revină şi să trimită primul act în tie-break. Al treilea jucător al lumii a surprins şi a dus scorul la 6-2! Câştigător de 13 ori pe zgura pariziană, „Rafa” nu a cedat şi a revenit incredibil.

Schimb de mingi ireal în meciul Rafael Nadal – Alexander Zverev

Nadal a salvat patru mingi de set consecutive. Modul în care a dus scorul la 5-6, în tie-break, a fost uluitor. A reuşit o serie de lovituri miraculoase şi a ridicat publicul în picioare.

Halucinant!„, au reacţionat şi francezii de la Roland Garros pe contul lor de Twitter.

Reclamă

Spaniolul a continuat să joace incredibil şi şi-a adjudecat setul din a 4-a încercare, cu 10-8. 91 de minute a durat primul set al meciului de poveste!

Novak Djokovic – Rafael Nadal 2-6, 6-4, 2-6, 6-7(4), în sferturile Roland Garros 2022!

Novak Djokovic – Rafael Nadal 2-6, 6-4, 2-6, 6-7(4 ), în sferturile Roland Garros 2022. Jucătorul spaniol și-a învins marele rival și s-a calificat în semifinalele Grand Slam-ului de la Paris, după un meci extraordinar, de 4 ore și 12 minute.

Nadal a făcut spectacol și la interviul de la finalul partidei, nu doar pe teren. Campionul spaniol și-a început declarația în franceză, spre bucuria fanilor de la Paris, care l-au susținut tot meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Rafael Nadal a fost favoritul publicului de pe arena Philippe Chatrier, iar ibericul a ținut să le mulțumească pe limba lor, după calificarea în semifinalele de la Roland Garros, unde îl va întâlni pe Alexander Zverev.

Sunt foarte emoționat. Este incredibil pentru mine, pot să spun doar mulțumesc, mulțumesc tuturor! Toată lumea știe cât de important este pentru mine să fiu aici. E special pentru mine să joc aici și vă mulțumesc.”, a spus Rafael Nadal, în franceză, după victoria în fața lui Djokovic, pentru eurosport.ro.

Apoi, Nadal și-a continuat interviul în engleză, fiind întrebat despre Novak Djokovic. Rafa a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Nole, amintind încă o dată impactul sârbului pentru istoria tenisului.

Întotdeauna este o provocare să joc contra lui. Novak este unul dintre cei mai buni jucători din istoria tenisului. Singura șansă să îl bați pe Novak este să joci la maximum de la primul la ultimul punct.

O nouă noapte magică pentru mine, la un nivel neașteptat. Sunt foarte fericit! Este cel mai important și special teren din cariera mea (n.r. – despre arena Philippe Chatrier). Cred că m-am descurcat bine și în franceză (râde). Dragostea venită de la public m-a ajutat enorm. Ne revedem peste două zile, asta cu siguranță pot s-o spun.”, a mai declarat Rafael Nadal, după calificarea în penultimul act al Grand Slam-ului de la Paris.

Nadal a bifat cea de-a 29-a victorie împotriva lui Djokovic. Campionul sârb a rămas cu un singur succes avans față de marele său rival din circuitul ATP.

Reclamă
Recomandări
  • Rafael Nadal – Alexander Zverev, în semifinale la Roland Garros 2022
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și