Închide meniul
Video

„Minerul” Pîrtea Jr, pregătit să-l facă KO pe militarul Mihai Iorga: „Să nu vină cu vreun TAB care rămâne pe drumuri!”. iFight HEROES „Marea Confruntare” (AntenaPLAY, 19:30 și Antena 1, 23:30)

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2022, 17:58

Reclamă

"Minerul" Pîrtea Jr are meci cu Mihai Iorga

"Minerul" Pîrtea Jr va lupta la iFight HEROES „Marea Confruntare” / Antena Sport

Meciul dintre „Minerul” Pîrtea Jr şi Mihai Iorga este unul dintre cele mai aşteptate de la gala iFight HEROES „Marea Confruntare”, care va fi LIVE VIDEO pe AntenaPLAY, de la 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prietenul lui Alex Velea din cuşcă i-a pus gând rău adversarului său, care este militar. Florin Pîrtea l-a avertizat pe Mihai Iorga, cel care vine de pe tanc să distrugă tot în gala iFight Heroes.

„Minerul” Pîrtea Jr, pregătit pentru a-l face KO pe militarul Mihai Iorga la iFight HEROES „Marea Confruntare”

Mihai Iorga e pregătit ca de război pentru bătălia cu juniorul Pîrtea. Angajat în Armata Română, Iorga e gată să intre cu tancul în cuşcă, numai să-şi doboare adversarul.

(Reporter: Vine adversarul cu tancul?) Să nu vină cu vreun TAB din acela care rămâne pe drumuri. Să vină cu un tanc capabil pentru mine, dacă se poate.

Eu fac sport de la vârsta de 7 ani. Într-adevăr, el este militar, numai că eu acest sport îl practic de înainte ca el să facă armată şi ce vrea el. Trebuie să fiu luat în considerare, aici e sport, nu suntem la război„, a fost mesajul pentru adversar.

Reclamă

„Minerul” Pîrtea Jr este fratele mai mic al lui Aurel „Mineru” Pîrtea, multiplul campion mondial la kempo şi cu un palmares spectaculos în MMA-ul profesionist. Părinţii lor sunt foşti sportivi, practicând caiac-canoe.

Sunt stăpân pe mine, ma simt ok, aştept lupta cu nerăbdare. Sunt foarte bine! Am avut lupte întotdeauna, asta e cariera mea şi îmi asum ce urmează. O să fie bine.

(Reporter: La ce te gândeşti când intri în ring?) Mă gândesc să mă ţin de planul meu, să îmi duc strategia până la capăt. Acum o să vedem ce iese. Grija pentru ei (n.r. pentru părinţi) e întotdeauna, indiferent de zi. Chit că am meci, chit că nu„, a declarat „Minerul” Pîrtea Jr. la Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Iorga vine direct de pe tanc în cuşca de MMA

Armata mi-a schimbat viata” spune militarul care visează să ajungă mare campion în cuşcă.

Eu sunt fascinat de tancuri, de şenilate. Armata m-a maturizat foarte mult şi mi-a schimbat viaţa. De mic am iubit haina militară şi mi-am dorit să ajung în cadrul armatei„, a spus Mihai Iorga pentru Antena Sport.

Mihai Iorga are 25 de ani. De la 8 face judo, iar de când a devenit major a trecut la luptele spectaculoase din cuşcă.

Să devin campionul promoţiei Heroes„, a spus Mihai Iorga când a fost întrebat despre visul său în MMA.

Sunt un războinic” – aşa se prezintă Mihai Iorga.

Fight card-ul de la iFight HEROES

FIGHT ⚔️ CARD
1. 84kg Radu Zarioiu 🇷🇴 vs Laurențiu Bucă 🇷🇴
2. 100kg Mădălin Pîrvulescu 🇷🇴 vs Lorenzo Stoica 🇷🇴
3. HWGP Zsolt Balla 🇷🇴 vs Florin Dănilă 🇷🇴
4. HWGP Janos Csukas 🇷🇴 vs Alin Constantinescu 🇷🇴
5. 84kg Alin Chirilă 🇷🇴 vs Alexandru Curcudel 🇷🇴
6. 70kg Cristian Iorga 🇷🇴 vs Denis Crețu 🇲🇩
7. 70kg Florin Pîrtea 🇷🇴 vs Mihai Iorga 🇷🇴
8. 84kg Ion Pascu 🇷🇴 vs Jonathan Bosuku 🇫🇷iFight HEROES „Marea Confruntare”

Reclamă

Gala iFight Heroes „Marea Confruntare” va începe în scurt timp la Circul Metropolitan Bucureşti. Spectacolul din cuşcă va fi LIVE VIDEO pe AntenaPLAY, de la 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și