Închide meniul

Simona Halep – Kristen Flipkens, în turul 2 la Wimbledon 2022. „Simo” a „distrus-o” pe belgiancă pe oriunde a prins-o!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2022, 19:04 / Actualizat: 29 iunie 2022, 7:42

Simona Halep – Kristen Flipkens, în turul 2 la Wimbledon 2022. „Simo a „distrus-o pe belgiancă pe oriunde a prins-o!

Simona Halep - Kristen Flipkens, în turul 2 la Wimbledon 2022

Simona Halep, la Wimbledon 2022 / Profimediaimages

Simona Halep – Kristen Flipkens este meciul care se va disputa în turul 2 de la Wimbledon 2022. Românca a impresionat în manşa inaugurală a turneului de Grand Slam şi este mare favorită şi în următoarea fază a competiţiei de pe iarba londoneză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona nu i-a dat nicio şansă Karolinei Muchova şi a debutat cum nu se putea mai bine. A câştigat disputa în minimum de seturi, scor 6-3, 6-2. Nici viitoarea ei adversară nu a avut emoţii pentru a obţine calificarea. Belgianca de 36 de ani, ajunsă pe locul 190 WTA, a eliminat-o pe australianca Jaimee Fourlis (150 WTA), scor 7-5, 6-2.

Simona Halep – Kristen Flipkens, în turul 2 la Wimbledon 2022

Simona Halep este mare favorită, ţinând cont de actuala clasare în clasamentul mondial şi de istoricul din circuit. A „demolat-o” pe Kristen Flipkens de fiecare dată când a întâlnit-o. Au fost cinci meciuri directe până acum, iar românca are victorii pe linie. Mai mult decât Totuşi, ultimul duel datează din 2016.

Prima dată Halep şi Flipkens au fost adversare în urmă cu 12 ani, la Tokyo. Simona şi-a adjudecat primul set cu 6-4, iar în actul secund s-a impus la zero! În 2011, campioana noastră s-a calificat în finala turneului de la Fes (Maroc) după ce a trecut de belgiancă cu 7-5, 6-4.

Au urmat alte două victorii categorice obţinute de constănţeancă, de fiecare dată cu acelaşi scor, 6-4, 6-2. Halep a triumfat în meciurile cu Flipkens de la ‘s-Hertogenbosch (2013) şi Cincinnati (2014). Ultima lor confruntare a avut loc la US Open, în urmă cu 6 ani. A fost cea mai clară victorie a Simonei. Belgianca a pierdut fără drept de apel, cu scorul 0-6, 2-6.

Reclamă

Simona Halep, favorita lui Chris Evert la Wimbledon 2022

Legendara jucătoare americană, Chris Evert, pariază pe Simona Halep pentru a deveni campioană în acest an la Londra. În timpul carierei fabuloase,Evert a triumfat de trei ori pe iarba de la All England Club.

„O aleg pe Simona Halep ca viitoare câștigătoare deoarece servește puternic și câștigă puncte gratuite. Este concentrată și este determinată să mai facă încă un pas important pentru a-și îmbunătăți jocul și să câștige turnee importante”, a declarat Chris Evert.

Simona Halep a avut rezultate notabile în acest sezon de iarbă. Românca a evoluat în semifinale la Birmingham, fiind învinsă de Beatriz Haddad Maia. Tot în penultimul act a ajuns şi la Bad Homburg, însă de această dată s-a retras înainte de partida cu Bianca Andreescu.

Reclamă 4 / 0/3

La Wimbledon, Halep revine după trei ani. La ultima participare, Simo a reuşit să câştige trofeul, după o finală câştigată în două seturi în faţa Serenei Williams.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și