Închide meniul

Simona Halep, întrebată despre momentul în care Amanda Anisimova a izbucnit în lacrimi, la Wimbledon 2022: „Nu este ușor, îmi pot imagina”

Cosmin Cioboată Publicat: 7 iulie 2022, 10:46

Reclamă
Simona Halep, întrebată despre momentul în care Amanda Anisimova a izbucnit în lacrimi, la Wimbledon 2022: „Nu este ușor, îmi pot imagina

Amanda Anisimova, dărâmată după eşecul cu Simona Halep

Amanda Anisimova, în timpul unui meci de la Wimbledon 2022 / Profimedia

Simona Halep a fost întrebată despre momentul în care Amanda Anisimova a izbucnit în lacrimi, în timpul meciului din sferturile Wimbledon 2022. Campioana noastră consideră că emoțiile au copleșit-o pe jucătoarea din SUA, însă odată cu trecerea timpului va învăța să le gestioneze mai bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Wimbledon 2022 după ce a eliminat-o pe Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-4, la finalul unui joc care a durat o oră și 5 minute. Acum, sportiva din Constanța se pregătește pentru duelul cu Elena Rybakina.

Simona Halep, întrebată despre momentul în care Amanda Anisimova a izbucnit în lacrimi, la Wimbledon 2022

La conferința de presă, „Simo” a fost întrebată despre momentul din setul al doilea, când Anisimova a cedat nervos. În timpul pauzei dintre două game-uri, americanca de 20 de ani și-a pus prosopul în cap și a început să plângă.

Simona Halep a pus reacția Amandei Anisimova pe seama emoțiilor uriașe resimțite într-un meci de asemenea anvergură, disputat pe iarba de la Wimbledon. Campioana noastră a spus că și ea a trecut prin astfel de momente la începutul carierei:

„Nu am văzut-o și nu urmăresc niciodată ce face adversara în pauze. Sunt concentrată pe mine, pe ce am de făcut. Dar îmi pot imagina că e extrem de emoționant pentru jucătoarele cu mai puțină experiență să joace pe central, într-un sfert de finală de Wimbledon. E un turneu super-special, cu o mare încărcătură, emoțiile sunt mari.

Reclamă

Nu o cunosc pe Amanda foarte bine, dar și eu am trecut prin asemenea emoții cu mulți ani în urmă. Nu e ușor să le gestionezi. Dar vorbim despre niște emoții pe care, când privești în urmă, vrei să le ai. Cu siguranță că data viitoare le va putea gestiona mai bine”, a declarat Simona Halep, citată de eurosport.ro.

Amanda Anisimova, dărâmată după eşecul cu Simona Halep din sferturile Wimbledon 2022

Amanda Anisimova s-a arătat complet debusolată după eşecul clar suferit în faţa Simonei Halep:

„Cred că Simona a jucat foarte bine, ca întotdeauna. Pur și simplu nu am putut să-mi intensific jocul sau am făcut-o foarte târziu. Sunt supărată, pentru că aș fi putut juca mult mai bine. Dar voi învăța doar din experiență.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că am fost destul de stresată în acest meci. Nu știu. Pur și simplu m-am simțit foarte rigidă și înghețată. Am devenit foarte emoționată în scaun pentru că nu jucam prea bine (n.r. – în setul al doilea). Nu prea îmi place să nu joc la maxim, mai ales pe un stadion atât de plin. Este foarte dezamăgitor pentru mine. Așa că am fost foarte supărată”, a declarat Amanda Anisimova, potrivit eurosport.ro.

Halep, coșmarul adversarelor de la Wimbledon 2022! Ce poreclă a primit campioana noastră

„Simo” a avut prestații magice la Londra și a ajuns în semifinale fără să cedeze vreun set. Sportiva din Constanța și-a dominat clar adversarele, iar evoluțiile sale fantastice i-au impresionat și pe jurnaliștii din străinătate.

Simona Halep a fost supranumită „ucigașa tăcută” în presa internațională:

„Ucigașa tăcută, Simona Halep! N-a pierdut timpul cu Amanda Anisimova cu o victorie cu 6-2, 6-4 și s-a calificat în semifinalele Wimbledon”, a notat publicația Sportstar, care a publicat un videoclip cu un punct fabulos câștigat de sportiva noastră în duelul din sferturi.

Simona Halep – Elena Rybakina, duel „de foc” în semifinale la Wimbledon 2022

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) și Elena Rybakina (23 de ani, 23 WTA) s-au mai întâlnit de 3 ori până acum, iar jucătoarea noastră conduce cu 2-1. Cele două s-au duelat prima oară în 2019, la Wuhan, când sportiva din Constanța s-a retras în primul set, la scorul de 4-5. Au urmat apoi două victorii pentru „Simo”, în finala de la Dubai, în 2020, scor 3-6, 6-3, 7-6, și în „16-imile” US Open, în 2021, scor 7-6, 4-6, 6-3.

Pe drumul către semifinalele Wimbledon 2022, Simona le-a eliminat pe Muchova, Flipkens, Frech, Badosa și Anisimova, fără să piardă vreun set. De cealaltă parte, Rybakina a trecut de Vandeweghe, Andreescu, Zheng, Martic și Tomljanovic. Singurul set cedat de sportiva din Kazahstan a venit în meciul din sferturi, contra Ajlei Tomljanovic, scor 4-6, 6-2, 6-3.

Reclamă

Bookmakerii o consideră favorită clară pe „Simo” în duelul cu Rybakina. 1.36 este cota campioanei noastre pentru meciul din semifinale, în timp ce adversara româncei va porni cu 3.30. Pentru o victorie cu 2-0 a Simonei Halep, bookmakerii au oferit cota 1.85.

În cealaltă semifinală de la Wimbledon 2022 se vor duela Ons Jabeur și Tatjana Maria.

În urma calificării în semifinalele Wimbledon 2022, Simona Halep a câştigat suma de 535.000 de lire

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și