Închide meniul

Simona Halep, favorită clară în fața Elenei Rybakina, la Wimbledon 2022. Ce cotă are campioana noastră să ajungă în finală și să câștige trofeul

Cosmin Cioboată Publicat: 6 iulie 2022, 19:51

Simona Halep, favorită clară în fața Elenei Rybakina, la Wimbledon 2022. Ce cotă are campioana noastră să ajungă în finală și să câștige trofeul

Simona Halep vrea să fie din nou "regină" la Wimbledon

Simona Halep, în timpul unui meci la Wimbledon 2022 / Profimedia

  • Simona Halep, favorită clară în fața Elenei Rybakina, la Wimbledon 2022
  • Ce cotă are campioana noastră să ajungă în finală și să câștige trofeul

Simona Halep este favorită clară în meciul cu Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon 2022. Campioana noastră pleacă cu prima șansă și la câștigarea prestigiosului trofeu de la Londra, în viziunea caselor de pariuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep se va duela cu Elena Rybakina în penultimul act de la Wimbledon 2022. Este pentru a 3-a oară când jucătoarea noastră ajunge în penultimul act al Grand Slam-ului britanic.

Simona Halep este favorită clară în meciul cu Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon 2022

Sportiva din Constanța a trecut în sferturi de Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-4, și visează la o nouă finală la prestigiosul turneu de la All England. Tatjana Maria și Ons Jabeur se întâlnesc în cealaltă semifinală.

Reclamă

Bookmakerii o consideră favorită clară pe „Simo” în duelul cu Rybakina, sportiva pe care românca o conduce cu 2-1 în meciurile directe. 1.36 este cota campioanei noastre pentru meciul din semifinale, în timp ce adversara româncei va porni cu 3.30. Pentru o victorie cu 2-0 a Simonei Halep, bookmakerii au oferit cota 1.85.

Halep pornește cu prima șansă și la cucerirea trofeului de la Londra, în viziunea bookmakerilor. Sportiva din Constanța are cota 2.15 pentru a deveni din nou campioană la Wimbledon, fiind urmată de Ons Jabeur (2.25), Elena Rybakina (6.00) și Tatjana Maria (25.00).

Reclamă

Duelul „de foc” dintre Simona Halep și Elena Rybakina se va disputa joi, nu mai devreme de ora 17:30 (ora României) și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT, pe www.as.ro.

Meciul dintre Simona Halep și elena Rybakina va fi al doilea al zilei de pe Terenul Central. Înaintea partidei campioanei noastre, pe arena principală se va disputa cealaltă semifinală, dintre Tatjana Maria și Ons Jabeur, la ora 15:30.

Ce a spus Halep după ce s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Simona Halep visează să câștige un nou titlu la Wimbledon, după cel din 2019. La finalul meciului cu Anisimova, sportiva din Constanța a spus că se află la cel mai bun nivel al său:

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că sunt din nou în această fază, sunt dominată de emoţii. Contează că sunt aici, am avut o adversară dificilă, nu am simţit bine mingea şi nu am ştiut ce să fac în acele momente. Am avut picioare bune, am avut nevoie de serviciul meu la 0-40. Totul e bine când se termină cu bine.

Cred că joc cel mai bun tenis al meu, am avut probleme anul trecut. Acum îmi recâştig încrederea. Stau bine la acest capitol acum. Publicul îmi dă multă energie, le mulţumesc celor din tribune care mă susţin întotdeauna”, a spus Simona Halep, după meci.

Simona Halep și Elena Rybakina s-au duelat prima oară în 2019, la Wuhan, când jucătoarea noastră s-a retras în primul set, la scorul de 4-5. Au urmat apoi două victorii pentru „Simo”, în finala de la Dubai, în 2020, scor 3-6, 6-3, 7-6, și în „16-imile” US Open, în 2021, scor 7-6, 4-6, 6-3

Pe drumul către semifinalele Wimbledon 2022, Simona le-a învins pe Muchova, Flipkens, Frech, Badosa și Anisimova, fără să cedeze vreun set. De cealaltă parte, Rybakina a trecut de Vandeweghe, Andreescu, Zheng, Martic și Tomljanovic. Singurul set pierdut de jucătoarea din Kazahstan a venit chiar în meciul din sferturi, contra Ajlei Tomljanovic, scor 4-6, 6-2, 6-3.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep