Închide meniul

Simona Halep, 3 duble greşeli în primul game al setului secund! Probleme uriaşe pentru Simo cu Elena Rybakina

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iulie 2022, 18:55

Reclamă
Simona Halep, 3 duble greşeli în primul game al setului secund! Probleme uriaşe pentru Simo cu Elena Rybakina

Simona Halep, 3 duble greşeli într-un singur game

Simona Halep, în timpul meciului cu Paula Badosa / Profimedia Images

Simona Halep, 3 duble greşeli în primul game al setului secund! Halep a avut un start de coşmar în setul secund, după ce a pierdut şi primul set cu Elena Rybakina. Simona a comis 3 duble greşeli în primul game al celui de-al doilea set.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu s-a regăsit nici în startul celui de-al doilea set al semifinalei cu Elena Rybakina. A comis 3 duble greşeli în primul game al setului secund. În total, Simona Halep a comis 8 duble greşeli în prima oră de joc.

Simona Halep, 3 duble greşeli în primul game al setului secund!

Simona Halep a pierdut pe propriul serviciu, iar Rybakina a făcut primul break al setului secund.

Simona Halep, primul set pierdut la WImbledon 2022

Simona Halep – Elena Rybakina. Campioana noastră, mare favorită la câștigarea trofeului, a avut probleme în debutul pe terenul central de la All England Club. A fost un start ratat pentru Simona Halep în semifinala de la Wimbledon 2022. Românca a fost condusă cu 3-0 și a cedat primul set.

Sportiva din Kazakhstan, de 23 de ani, i-a dat peste cap planurile Simonei. Jucătoarea de pe locul 23 WTA i-a încheiat româncei seria de 21 de seturi consecutive câștigate la Wimbledon.

Reclamă

În drumul către semifinalele Wimbledon 2022, Simona le-a eliminat pe Muchova, Flipkens, Frech, Badosa și Anisimova, fără să piardă vreun set. Înaintea meciului cu Rybakina avea 12 victorii consecutive la Wimbledon.

„Simo” a ajuns pentru a 3-a oară în penultimul act la Grand Slam-ului londonez. Cea mai mare performanță a obținut-o în 2019, când a cucerit mult râvnitul trofeu.

În urma calificării în semifinalele Wimbledon 2022, Simona Halep a câştigat suma de 535.000 de lire. Dacă va ajunge în marea finală, campioana noastră va da o nouă lovitură financiară.

Reclamă 4 / 0/3

Finalistele din acest an de la Wimbledon vor încasa câte un cec în valoare de 1.050.000 de lire. Campioana de la Londra va câștiga un premiu-record, în valoare de 2.000.000 de lire.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și