Închide meniul

Simona Halep, 3 duble greşeli în primul game al setului secund! Probleme uriaşe pentru Simo cu Elena Rybakina

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iulie 2022, 18:55

Simona Halep, 3 duble greşeli în primul game al setului secund! Probleme uriaşe pentru Simo cu Elena Rybakina

Simona Halep, 3 duble greşeli într-un singur game

Simona Halep, în timpul meciului cu Paula Badosa / Profimedia Images

Simona Halep, 3 duble greşeli în primul game al setului secund! Halep a avut un start de coşmar în setul secund, după ce a pierdut şi primul set cu Elena Rybakina. Simona a comis 3 duble greşeli în primul game al celui de-al doilea set.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu s-a regăsit nici în startul celui de-al doilea set al semifinalei cu Elena Rybakina. A comis 3 duble greşeli în primul game al setului secund. În total, Simona Halep a comis 8 duble greşeli în prima oră de joc.

Simona Halep, 3 duble greşeli în primul game al setului secund!

Simona Halep a pierdut pe propriul serviciu, iar Rybakina a făcut primul break al setului secund.

Simona Halep, primul set pierdut la WImbledon 2022

Simona Halep – Elena Rybakina. Campioana noastră, mare favorită la câștigarea trofeului, a avut probleme în debutul pe terenul central de la All England Club. A fost un start ratat pentru Simona Halep în semifinala de la Wimbledon 2022. Românca a fost condusă cu 3-0 și a cedat primul set.

Sportiva din Kazakhstan, de 23 de ani, i-a dat peste cap planurile Simonei. Jucătoarea de pe locul 23 WTA i-a încheiat româncei seria de 21 de seturi consecutive câștigate la Wimbledon.

Reclamă

În drumul către semifinalele Wimbledon 2022, Simona le-a eliminat pe Muchova, Flipkens, Frech, Badosa și Anisimova, fără să piardă vreun set. Înaintea meciului cu Rybakina avea 12 victorii consecutive la Wimbledon.

„Simo” a ajuns pentru a 3-a oară în penultimul act la Grand Slam-ului londonez. Cea mai mare performanță a obținut-o în 2019, când a cucerit mult râvnitul trofeu.

În urma calificării în semifinalele Wimbledon 2022, Simona Halep a câştigat suma de 535.000 de lire. Dacă va ajunge în marea finală, campioana noastră va da o nouă lovitură financiară.

Reclamă 4 / 0/3

Finalistele din acest an de la Wimbledon vor încasa câte un cec în valoare de 1.050.000 de lire. Campioana de la Londra va câștiga un premiu-record, în valoare de 2.000.000 de lire.

Recomandări
  • Simona Halep 3 duble greşeli în primul game al setului secund
  • Probleme pentru Simona Halep în semifinala cu Elena Rybakina

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și