Închide meniul

AS.ro LIVE | Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău au fost invitaţii lui Cătălin Oprişan. „Gorila The Kong” tocmai a făcut show la iFight Heroes „Bombardieri în Mioveni”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2022, 10:13 / Actualizat: 20 septembrie 2022, 11:16

AS.ro LIVE | Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău au fost invitaţii lui Cătălin Oprişan. „Gorila The Kong tocmai a făcut show la iFight Heroes Bombardieri în Mioveni”

Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău vin la AS.ro LIVE

Radu Zarioiu face show la iFight Heroes / Antena Sport

Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău au fost invitaţii lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan. „Gorila The Kong” vine cu explicaţii după o nouă victorie în cuşca de MMA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Zarioiu tocmai a câştigat în iFight Heroes „Bombardieri în Mioveni”. A făcut show în meciul cu Cristian Marin, care s-a văzut pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău, invitaţii lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Peste 2000 de oameni au venit la Sala Sporturilor din Mioveni pentru a asista la o gală spectaculoasă. 9 meciuri de profesioniști pe reguli de MMA și un meci de semi-pro. Fanii i-au aclamat în special pe luptătorii argeșeni Laurențiu Călugăru și Cătălin Negoi, dar au fost și alți luptători care au avut galerii importante, ca Mihai Simion, Ion Grigore, Sorin Gogu sau Radu Zarioiu.

În luna iunie, Radu Zarioiu a dat dovadă de sportivitate şi s-a oprit din a-l lovi pe Laurenţiu Bucă. Arbitrul a lăsat însă meciul să continue, dar a intervenit câteva secunde mai târziu

Reclamă

Zarioiu şi-a distrus adversarul şi într-o altă gală iFight. S-a ales atunci cu o poreclă pe măsură.

„<Gorila The Kong>, aşa mi-a spus un prieten. Pentru că nimeni nu reuşea să mă ţină şi aşa mi-a rămas porecla”, a spus Radu Zarioiu.

Ion Pascu a vorbit despre succesul galelor iFight HEROES

„Mă bucur că prin această promoție am reușit să descoperim și să creștem câțiva sportivi foarte talentați, cu un potențial mare la profesioniști. Pîrvulescu, Gogu, Sava, Dragomir, sunt câteva nume care îmi vin repede în minte când mă gândesc la sportivi care au debutat la noi în gală și au impresionat anul acesta. Apoi mai sunt sportivi cu rezultate la amatori care vor urca cu siguranță în top, ca Robert Constantin sau Radu Zarioiu.

Reclamă 4 / 0/3

Avem potențial să facem performanță la nivel înalt în acest sport, trebuie ca sportivii să se antreneze în mod profesionist și să ducă o viață de sportiv tot anul, nu doar câteva săptămâni înainte de meci”, a spus Pascu, la începutul anului, pentru AS.ro.

Pascu este cel mai cunoscut luptător român de MMA. Acesta a luptat în promoții puternice ca Bellator, Bamma, ACB, Cage Warriors sau Abu Dhabi Warriors, pe mai multe continente, Europa, America sau Asia.

De mai mulți ani, Pascu este coleg cu celebrul Conor McGregor la sala SBG din Irlanda. Chiar unul dintre prietenii lui Conor, Lee Hammond, și-a făcut debutul la profesioniști la gala din România.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și