Închide meniul

AS.ro LIVE | Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău au fost invitaţii lui Cătălin Oprişan. „Gorila The Kong” tocmai a făcut show la iFight Heroes „Bombardieri în Mioveni”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2022, 10:13 / Actualizat: 20 septembrie 2022, 11:16

AS.ro LIVE | Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău au fost invitaţii lui Cătălin Oprişan. „Gorila The Kong tocmai a făcut show la iFight Heroes Bombardieri în Mioveni”

Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău vin la AS.ro LIVE

Radu Zarioiu face show la iFight Heroes / Antena Sport

  • Radu Zarioiu şi Florin Ceafalău vin la AS.ro LIVE
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău au fost invitaţii lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan. „Gorila The Kong” vine cu explicaţii după o nouă victorie în cuşca de MMA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Zarioiu tocmai a câştigat în iFight Heroes „Bombardieri în Mioveni”. A făcut show în meciul cu Cristian Marin, care s-a văzut pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău, invitaţii lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Reclamă

Peste 2000 de oameni au venit la Sala Sporturilor din Mioveni pentru a asista la o gală spectaculoasă. 9 meciuri de profesioniști pe reguli de MMA și un meci de semi-pro. Fanii i-au aclamat în special pe luptătorii argeșeni Laurențiu Călugăru și Cătălin Negoi, dar au fost și alți luptători care au avut galerii importante, ca Mihai Simion, Ion Grigore, Sorin Gogu sau Radu Zarioiu.

În luna iunie, Radu Zarioiu a dat dovadă de sportivitate şi s-a oprit din a-l lovi pe Laurenţiu Bucă. Arbitrul a lăsat însă meciul să continue, dar a intervenit câteva secunde mai târziu

Reclamă

Zarioiu şi-a distrus adversarul şi într-o altă gală iFight. S-a ales atunci cu o poreclă pe măsură.

„<Gorila The Kong>, aşa mi-a spus un prieten. Pentru că nimeni nu reuşea să mă ţină şi aşa mi-a rămas porecla”, a spus Radu Zarioiu.

Ion Pascu a vorbit despre succesul galelor iFight HEROES

„Mă bucur că prin această promoție am reușit să descoperim și să creștem câțiva sportivi foarte talentați, cu un potențial mare la profesioniști. Pîrvulescu, Gogu, Sava, Dragomir, sunt câteva nume care îmi vin repede în minte când mă gândesc la sportivi care au debutat la noi în gală și au impresionat anul acesta. Apoi mai sunt sportivi cu rezultate la amatori care vor urca cu siguranță în top, ca Robert Constantin sau Radu Zarioiu.

Reclamă 4 / 0/3

Avem potențial să facem performanță la nivel înalt în acest sport, trebuie ca sportivii să se antreneze în mod profesionist și să ducă o viață de sportiv tot anul, nu doar câteva săptămâni înainte de meci”, a spus Pascu, la începutul anului, pentru AS.ro.

Pascu este cel mai cunoscut luptător român de MMA. Acesta a luptat în promoții puternice ca Bellator, Bamma, ACB, Cage Warriors sau Abu Dhabi Warriors, pe mai multe continente, Europa, America sau Asia.

De mai mulți ani, Pascu este coleg cu celebrul Conor McGregor la sala SBG din Irlanda. Chiar unul dintre prietenii lui Conor, Lee Hammond, și-a făcut debutul la profesioniști la gala din România.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei
Darius Râpă va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30
Alte sporturi • 13 mart., 11:00
AS.ro LIVE | Darius Râpă a fost invitatul lui Dan Pavel. Povești de senzație din lumea escaladei sportive
AS.ro LIVE | Reportaj exclusiv cu Zeljko Kopic de la 10:30. Dezvăluiri superbe ale antrenorului lui Dinamo
Liga 1 • 7 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Reportaj exclusiv cu Zeljko Kopic. Dezvăluiri superbe ale antrenorului lui Dinamo