Închide meniul

AS.ro LIVE | Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău au fost invitaţii lui Cătălin Oprişan. „Gorila The Kong” tocmai a făcut show la iFight Heroes „Bombardieri în Mioveni”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2022, 10:13 / Actualizat: 20 septembrie 2022, 11:16

AS.ro LIVE | Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău au fost invitaţii lui Cătălin Oprişan. „Gorila The Kong tocmai a făcut show la iFight Heroes Bombardieri în Mioveni”

Radu Zarioiu face show la iFight Heroes / Antena Sport

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Zarioiu tocmai a câştigat în iFight Heroes „Bombardieri în Mioveni”. A făcut show în meciul cu Cristian Marin, care s-a văzut pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău, invitaţii lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Reclamă

Peste 2000 de oameni au venit la Sala Sporturilor din Mioveni pentru a asista la o gală spectaculoasă. 9 meciuri de profesioniști pe reguli de MMA și un meci de semi-pro. Fanii i-au aclamat în special pe luptătorii argeșeni Laurențiu Călugăru și Cătălin Negoi, dar au fost și alți luptători care au avut galerii importante, ca Mihai Simion, Ion Grigore, Sorin Gogu sau Radu Zarioiu.

În luna iunie, Radu Zarioiu a dat dovadă de sportivitate şi s-a oprit din a-l lovi pe Laurenţiu Bucă. Arbitrul a lăsat însă meciul să continue, dar a intervenit câteva secunde mai târziu

Reclamă

Zarioiu şi-a distrus adversarul şi într-o altă gală iFight. S-a ales atunci cu o poreclă pe măsură.

„<Gorila The Kong>, aşa mi-a spus un prieten. Pentru că nimeni nu reuşea să mă ţină şi aşa mi-a rămas porecla”, a spus Radu Zarioiu.

Ion Pascu a vorbit despre succesul galelor iFight HEROES

„Mă bucur că prin această promoție am reușit să descoperim și să creștem câțiva sportivi foarte talentați, cu un potențial mare la profesioniști. Pîrvulescu, Gogu, Sava, Dragomir, sunt câteva nume care îmi vin repede în minte când mă gândesc la sportivi care au debutat la noi în gală și au impresionat anul acesta. Apoi mai sunt sportivi cu rezultate la amatori care vor urca cu siguranță în top, ca Robert Constantin sau Radu Zarioiu.

Reclamă

Avem potențial să facem performanță la nivel înalt în acest sport, trebuie ca sportivii să se antreneze în mod profesionist și să ducă o viață de sportiv tot anul, nu doar câteva săptămâni înainte de meci”, a spus Pascu, la începutul anului, pentru AS.ro.

Pascu este cel mai cunoscut luptător român de MMA. Acesta a luptat în promoții puternice ca Bellator, Bamma, ACB, Cage Warriors sau Abu Dhabi Warriors, pe mai multe continente, Europa, America sau Asia.

De mai mulți ani, Pascu este coleg cu celebrul Conor McGregor la sala SBG din Irlanda. Chiar unul dintre prietenii lui Conor, Lee Hammond, și-a făcut debutul la profesioniști la gala din România.

Reclamă
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Ştefan Lătescu este invitatul lui Dan Pavel
FIGHT • 21 sept., 10:30
AS.ro LIVE | Ştefan Lătescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Românul care a câştigat în Glory a venit dezvăluiri savuroase
Alexandru Bourceanu ar accepta o ofertă de la Gigi Becali
Liga 1 • 20 sept., 11:10
Alexandru Bourceanu ar accepta o ofertă de la Gigi Becali: „Da, aş fi dispus! Eu nu ţip la jucători, nu îi înjur”
AS.ro LIVE Alex Bourceanu invitatul lui Dan Pavel
Fotbal • 20 sept., 10:14
AS.ro LIVE | Alex Bourceanu a fost invitatul lui Dan Pavel. Fostul internațional român a venit cu dezvăluiri savuroase
AS.ro LIVE | Matei Lucescu, despre începutul afacerii cu berea artizanală
Extra • 13 iul., 14:26
Matei Lucescu, despre începutul afacerii cu berea artizanală: „M-am sfătuit cu domnul Copos în zona de business”
AS.ro LIVE | Matei Lucescu, fiul lui Răzvan Lucescu, vine cu poveşti din familia lui celebră
Extra • 12 iul., 23:19
AS.ro LIVE | Matei Lucescu, fiul lui Răzvan Lucescu, a fost la AS.ro LIVE cu poveşti din familia lui celebră
Ultimele știri
18:07 Patru antrenori de top l-au refuzat pe Joao Felix: „Nu l-au vrut!” Portughezul traversează o formă de vis la Barcelona 17:56 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 septembrie 17:54 Mihai Stoichiţă îl compară pe Rrahmani cu Adrian Ilie: „E letal în faţa porţii, ar fi fost în naţionala noastră fără probleme”! 17:29 Sorin Cârţu, mesaj tranşant pentru Andrei Ivan: „Nu e profesionist! Rotaru a renunţat la 1,5 milioane de euro pentru el!” 16:51 FCSB a sărit în ajutorul lui Dragoş Iancu! Propunerea lui Mihai Stoica, pentru jucătorul care a suferit o accidentare horror 16:33 Dan Şucu, alegere surprinzătoare! Care a fost preferatul său din meciul cu CFR Cluj: „Se potriveşte filozofiei mele” 16:22 Gigi Becali, verdict sumbru despre rivala Dinamo: „Va retrograda! Toate echipele sunt mai bune!” 15:32 Valentin Ţicu l-a vizitat la spital pe Dragoş Iancu: „Îl voi ajuta să treacă peste asta” 14:52 Gigi Becali a dat un tun financiar de 13 milioane de euro: „Am vândut” 14:09 Probleme în lotul României, înainte de meciul cu Scoţia, de la Cupa Mondială. 3 rugbişti, chemaţi în Franţa Vezi toate știrile
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE