Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Camelia Bălţoi îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei de 14 octombrie 2022

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 octombrie 2022, 17:29 / Actualizat: 28 aprilie 2023, 21:57

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei de 14 octombrie

Camelia Bălţoi / Antena Sport

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai importante ştiri sportive ale zilei de 14 octombrie 2022. Mai multe detalii vezi la ştirile AntenaSport, de la ora 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe www.AS.ro vezi, în fiecare zi, cele mai tari ştiri. Nu le rata!

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 14 octombrie 2022

1. FCSB a suferit o umilinţă uriaşă în Conference League. A primit zece goluri, în dublă manşă, de la Silkeborg, dar Nicolae Dică nu îşi dă demisia. Gigi Becali i-a găsit totuşi înlocuitor. Liber de contract, Marius Croitoru este principala variantă.

2. Gigi Becali şi-a anunţat din nou retragerea din fotbal. De furia patronului FCSB nu a scăpat nici Mihai Stoica. Fundaşii centrali din ruşinea de pe Arena Naţională, Bouhenna şi Haruţ, vor fi daţi afară.

3. Dan Petrescu a reuşit minunea şi a învins-o pentru a doua oară în opt zile pe Slavia Praga. Reţeta financiară a CFR-ului este spectaculoasă. În conturile clubului au intrat deja peste 4 milioane de euro. Suma poate creşte considerabil în cazul calificării în „primăvara europeană”.

Reclamă

4. Tot de pe AS.ro afli ce a răspuns Nae Constantin la întrebarea „Gabi Tamaş a fost găsit beat lat în vestiar?„. Antrenorul Petrolului a recunoscut că l-a înregistrat pe ascuns pe Tamaş. Este un scandal uriaş la Ploieşti!

5. Carlo Ancelotti a găsit un mod inedit de a-şi motiva jucătorii înainte de El Clasico. „Barcelona e moartă!”, ar fi spus, la antrenament, antrenorul lui Real Madrid. „Galacticii” vor cu orice preţ victoria împotriva marii rivale.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, în direct pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și