Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Camelia Bălţoi îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei de 14 octombrie 2022

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 octombrie 2022, 17:29 / Actualizat: 28 aprilie 2023, 21:57

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei de 14 octombrie

Camelia Bălţoi / Antena Sport

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai importante ştiri sportive ale zilei de 14 octombrie 2022. Mai multe detalii vezi la ştirile AntenaSport, de la ora 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe www.AS.ro vezi, în fiecare zi, cele mai tari ştiri. Nu le rata!

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 14 octombrie 2022

1. FCSB a suferit o umilinţă uriaşă în Conference League. A primit zece goluri, în dublă manşă, de la Silkeborg, dar Nicolae Dică nu îşi dă demisia. Gigi Becali i-a găsit totuşi înlocuitor. Liber de contract, Marius Croitoru este principala variantă.

2. Gigi Becali şi-a anunţat din nou retragerea din fotbal. De furia patronului FCSB nu a scăpat nici Mihai Stoica. Fundaşii centrali din ruşinea de pe Arena Naţională, Bouhenna şi Haruţ, vor fi daţi afară.

3. Dan Petrescu a reuşit minunea şi a învins-o pentru a doua oară în opt zile pe Slavia Praga. Reţeta financiară a CFR-ului este spectaculoasă. În conturile clubului au intrat deja peste 4 milioane de euro. Suma poate creşte considerabil în cazul calificării în „primăvara europeană”.

Reclamă

4. Tot de pe AS.ro afli ce a răspuns Nae Constantin la întrebarea „Gabi Tamaş a fost găsit beat lat în vestiar?„. Antrenorul Petrolului a recunoscut că l-a înregistrat pe ascuns pe Tamaş. Este un scandal uriaş la Ploieşti!

5. Carlo Ancelotti a găsit un mod inedit de a-şi motiva jucătorii înainte de El Clasico. „Barcelona e moartă!”, ar fi spus, la antrenament, antrenorul lui Real Madrid. „Galacticii” vor cu orice preţ victoria împotriva marii rivale.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, în direct pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și