Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Alexandra Tudor îţi prezintă cele mai importante ştiri de pe 20 octombrie 2022

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2022, 17:21 / Actualizat: 28 aprilie 2023, 21:36

Reclamă

AntenaSport Update! Alexandra Tudor îţi prezintă cele mai importante ştiri de pe 20 octombrie

AntenaSport Update! Alexandra Tudor îţi prezintă cele mai importante ştiri

Alexandra Tudor îţi prezintă Antena Sport Update, cele mai importante ştiri sportive ale zilei de 20 octombrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salutare! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la Antena Sport Update.

Alexandra Tudor îţi prezintă Antena Sport Update 20 octombrie 2022

1. FCSB e „ciuruită” înainte de meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe! Eliminaţii din Cupă, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic și Octavian Popescu, sunt suspendaţi pentru duelul din Liga 1. Nicolae Dică va fi nevoit să improvizeze.

2. Fiica lui Meme Stoica, Teodora Stoica, a dezvăluit calvarul prin care a trecut în ultimii trei ani! „Medicii mi-au spus că viața mi se va schimba radical. Aveau dreptate, însă ce nu știa nimeni e că se va schimbă în bine”, a scris Teodora. „Eroina mea”, a fost reacţia imediată a lui Meme.

3. Tot pe AS.ro afli noi detalii despre scandalul provocat de Cristiano Ronaldo! Lăsat pe bancă, starul lui Manchester United a părăsit stadionul Old Trafford înainte de finalul meciului cu Tottenham, câştigat cu 2-0.

Reclamă

4. Gabi Tamaş se antrenează cu o altă echipă din România. La Braşov, veteranul l-a „certat” deja pe antrenorul Dan Alexa: „Mai bine dai o masă!”, a glumit fundaşul plecat cu scandal de la Petrolul Ploiești.

5. „Era dinamovist Dan Şucu”? „Aşa se pare”, a răspuns bunului său prieten, Constantin Din, care l-a dat astfel de gol pe patronul Rapidului, în direct la AS.ro LIVE.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 „De unde sunt astea?” Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și