Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 noiembrie 2022

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2022, 17:07 / Actualizat: 26 aprilie 2023, 21:02

Reclamă

AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 2 noiembrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salutare! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la Antena Sport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 2 noiembrie 2022

1. Gigi Becali a anunţat că Mihai Pintilii va sta pe bancă la meciul cu West Ham, după ce Nicolae Dică a plecat. „Da, el va fi” – a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro. FCSB joacă cu West Ham, în ultimul meci din Conference League.

2. Florinel Coman a dezvăluit că Nicolae Dică le-a strâns mâna tuturor jucătorilor şi le-a mulţumit în momentul în care i-a anunţat că pleacă de la echipă. „Îi doresc să ajungă un antrenor foarte bun!” – i-a transmis Coman.

3. Tot pe AS.ro vezi dezvăluirile cutremurătoare făcute de starul lui Bayern Munchen, Manuel Neuer. „Este vorba de cancer la pielea de pe faţă. A fost nevoie de trei operaţii”, au fost confesiunile tulburătoare făcute de Neuer.

Reclamă

4. Simona Halep, apariţie de senzaţie lângă soţia lui Dan Şucu. A fost prima fotografie oficială cu Halep după scandalul de dopaj în care a fost implicată. „Ce cadou minunat de ziua mea”, a scris Diana Şucu pe reţelele de socializare.

5. Dezastru pentru Rangers, echipa lui Ianis Hagi. Campioana Scoţiei a devenit cea mai slabă echipă din istorie în Liga Campionilor. Scoţienii au marcat două goluri şi au încasat 22.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și