Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 noiembrie 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2022, 17:07 / Actualizat: 26 aprilie 2023, 21:02

AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 2 noiembrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salutare! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la Antena Sport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 2 noiembrie 2022

1. Gigi Becali a anunţat că Mihai Pintilii va sta pe bancă la meciul cu West Ham, după ce Nicolae Dică a plecat. „Da, el va fi” – a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro. FCSB joacă cu West Ham, în ultimul meci din Conference League.

2. Florinel Coman a dezvăluit că Nicolae Dică le-a strâns mâna tuturor jucătorilor şi le-a mulţumit în momentul în care i-a anunţat că pleacă de la echipă. „Îi doresc să ajungă un antrenor foarte bun!” – i-a transmis Coman.

3. Tot pe AS.ro vezi dezvăluirile cutremurătoare făcute de starul lui Bayern Munchen, Manuel Neuer. „Este vorba de cancer la pielea de pe faţă. A fost nevoie de trei operaţii”, au fost confesiunile tulburătoare făcute de Neuer.

Reclamă

4. Simona Halep, apariţie de senzaţie lângă soţia lui Dan Şucu. A fost prima fotografie oficială cu Halep după scandalul de dopaj în care a fost implicată. „Ce cadou minunat de ziua mea”, a scris Diana Şucu pe reţelele de socializare.

5. Dezastru pentru Rangers, echipa lui Ianis Hagi. Campioana Scoţiei a devenit cea mai slabă echipă din istorie în Liga Campionilor. Scoţienii au marcat două goluri şi au încasat 22.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și