Închide meniul

CM 2022 | Didier Deschamps, decizie de urgenţă după accidentarea lui Karim Benzema. Care poate fi înlocuitorul Balonului de Aur la Campionatul Mondial

Dan Roșu Publicat: 20 noiembrie 2022, 8:32

Reclamă
CM 2022 | Didier Deschamps, decizie de urgenţă după accidentarea lui Karim Benzema. Care poate fi înlocuitorul Balonului de Aur la Campionatul Mondial

CM 2022 | Didier Deschamps, decizie de urgenţă după accidentarea lui Karim Benzema

Karim Benzema şi Didier Deschamps / Profimedia Images

Didier Deschamps are de luat o decizie de urgenţă după accidentarea lui Karim Benzema la antrenamentul de sâmbătă. Deţinătorul Balonului de Aur ratează oficial Campionatul Mondial, iar selecţionerul are timp până luni să îi găsească înlocuitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform presei din Franţa, Wissam Ben Yedder, Anthony Martial şi Mousa Diaby sunt variantele lui Deschamps. Vârful lui Monaco are o şansă în plus, pentru că se află în vacanţă lângă Doha.

CM 2022 | Didier Deschamps, decizie de urgenţă după accidentarea lui Karim Benzema

Karim Benzema s-a accidentat la piciorul stâng şi a devenit indisponibil pentru Cupa Mondială. Câştigătorul Balonului de Aur, în vârstă de 34 de ani, a fost supus unui RMN la Doha, care a stabilit că va fi indisponibil trei săptămâni.

El a ieşit accidentat de la antrenamentul Franţei de sâmbătă seară, iar testele au arătat că suferă de o accidentat la femural.

„Sunt extrem de trist pentru Karim, care a făcut din această Cupă Mondială un obiectiv major. În ciuda acestei noi lovituri pentru echipa Franţei, am încredere deplină în grupul meu. Vom face totul pentru a face faţă imensei provocări care ne aşteaptă”, a reacţionat antrenorul Didier Deschamps, într-un comunicat.

Reclamă

Este al cincilea nume mare din echipa Franţei care nu ar putea evolua la Cupa Mondială 2022 din cauza accidentărilor, după Paul Pogba, N’Golo Kante, Presnel Kimpembe şi Christopher Nkunku.

Karim Benzema, prima reacție după ce a aflat că va rata Campionatul Mondial

Karim Benzema a avut prima reacție după ce a aflat că va rata Campionatul Mondial. Accidentarea de la antrenamentul de sâmbătă îl va ține departe de teren pentru cel puțin trei săptămâni, iar mesajul său a fost unul clar: ”las locul unui coleg care poate ajuta mai mult echipa”.

Dacă inițial, francezii au sperat că accidentarea îl va ține departe de teren doar în duelul cu Australia, rezultatele testelor făcute în seara de sâmbătă au adus vestea cea rea. Olivier Giroud este cel care îi va lua locul de titular în echipa lui Didider Deschamps.

Reclamă 4 / 0/3

”În viața mea, nu am renunțat niciodată, dar în această seară a trebuit să mă gândesc la echipa națională, așa cum am făcut mereu.

Voi lăsa locul unui coleg care poate ajuta echipa să facă un turneu mondial mare. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare”, a fost mesajul scris pe Instagram de Karim Benzema.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și