Închide meniul

CM 2022 | Didier Deschamps, decizie de urgenţă după accidentarea lui Karim Benzema. Care poate fi înlocuitorul Balonului de Aur la Campionatul Mondial

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 noiembrie 2022, 8:32

CM 2022 | Didier Deschamps, decizie de urgenţă după accidentarea lui Karim Benzema. Care poate fi înlocuitorul Balonului de Aur la Campionatul Mondial

CM 2022 | Didier Deschamps, decizie de urgenţă după accidentarea lui Karim Benzema

Karim Benzema şi Didier Deschamps / Profimedia Images

Didier Deschamps are de luat o decizie de urgenţă după accidentarea lui Karim Benzema la antrenamentul de sâmbătă. Deţinătorul Balonului de Aur ratează oficial Campionatul Mondial, iar selecţionerul are timp până luni să îi găsească înlocuitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform presei din Franţa, Wissam Ben Yedder, Anthony Martial şi Mousa Diaby sunt variantele lui Deschamps. Vârful lui Monaco are o şansă în plus, pentru că se află în vacanţă lângă Doha.

CM 2022 | Didier Deschamps, decizie de urgenţă după accidentarea lui Karim Benzema

Karim Benzema s-a accidentat la piciorul stâng şi a devenit indisponibil pentru Cupa Mondială. Câştigătorul Balonului de Aur, în vârstă de 34 de ani, a fost supus unui RMN la Doha, care a stabilit că va fi indisponibil trei săptămâni.

El a ieşit accidentat de la antrenamentul Franţei de sâmbătă seară, iar testele au arătat că suferă de o accidentat la femural.

„Sunt extrem de trist pentru Karim, care a făcut din această Cupă Mondială un obiectiv major. În ciuda acestei noi lovituri pentru echipa Franţei, am încredere deplină în grupul meu. Vom face totul pentru a face faţă imensei provocări care ne aşteaptă”, a reacţionat antrenorul Didier Deschamps, într-un comunicat.

Reclamă

Este al cincilea nume mare din echipa Franţei care nu ar putea evolua la Cupa Mondială 2022 din cauza accidentărilor, după Paul Pogba, N’Golo Kante, Presnel Kimpembe şi Christopher Nkunku.

Karim Benzema, prima reacție după ce a aflat că va rata Campionatul Mondial

Karim Benzema a avut prima reacție după ce a aflat că va rata Campionatul Mondial. Accidentarea de la antrenamentul de sâmbătă îl va ține departe de teren pentru cel puțin trei săptămâni, iar mesajul său a fost unul clar: ”las locul unui coleg care poate ajuta mai mult echipa”.

Dacă inițial, francezii au sperat că accidentarea îl va ține departe de teren doar în duelul cu Australia, rezultatele testelor făcute în seara de sâmbătă au adus vestea cea rea. Olivier Giroud este cel care îi va lua locul de titular în echipa lui Didider Deschamps.

Reclamă 4 / 0/3

”În viața mea, nu am renunțat niciodată, dar în această seară a trebuit să mă gândesc la echipa națională, așa cum am făcut mereu.

Voi lăsa locul unui coleg care poate ajuta echipa să facă un turneu mondial mare. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare”, a fost mesajul scris pe Instagram de Karim Benzema.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și