Închide meniul

CM 2022 | Karim Benzema, prima reacție după ce a aflat că va rata Campionatul Mondial: ”A trebuit să mă gândesc la echipa națională”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 noiembrie 2022, 1:33

CM 2022 | Karim Benzema, prima reacție după ce a aflat că va rata Campionatul Mondial: ”A trebuit să mă gândesc la echipa națională”

Karim Benzema

Karim Benzema, la antrenamentul Franței / Profimedia Images

Karim Benzema a avut prima reacție după ce a aflat că va rata Campionatul Mondial. Accidentarea de la antrenamentul de sâmbătă îl va ține departe de teren pentru cel puțin trei săptămâni, iar mesajul său a fost unul clar: ”las locul unui coleg care poate ajuta mai mult echipa”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă inițial, francezii au sperat că accidentarea îl va ține departe de teren doar în duelul cu Australia, rezultatele testelor făcute în seara de sâmbătă au adus vestea cea rea. Olivier Giroud este cel care îi va lua locul de titular în echipa lui Didider Deschamps.

CM 2022 | Karim Benzema, prima reacție după ce a aflat că va rata Campionatul Mondial

”În viața mea, nu am renunțat niciodată, dar în această seară a trebuit să mă gândesc la echipa națională, așa cum am făcut mereu.

Voi lăsa locul unui coleg care poate ajuta echipa să facă un turneu mondial mare. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare”, a fost mesajul scris pe Instagram de Karim Benzema.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Karim Benzema (@karimbenzema)

Reclamă

Karim Benzema, câştigătorul Balonului de Aur 2022, venea după o altă accidentare şi îşi reluase antrenamentele alături de echipa Franţei de puţină vreme.

Benzema era unul dintre cei mai în formă jucători ai naţionalei Franţei. Autor al 27 de goluri în ultima ediţie de campionat, Karim a punctat de 5 ori şi în acest sezon din La Liga. Avea 6 reuşite în ultimele 8 partide de la prima reprezentativă.

Lotul Franței pentru Campionatul Mondial

Absența lui Benzema este a cincea lovitură primită de Didier Deschamps înainte de Mondial. Cocoșul galic i-a mai pierdut pe Kimbembe, Pogba, Kante și Nkunku.

Reclamă 4 / 0/3
  • Portari: Aréola, Lloris, Mandanda
  • Fundași: L.Hernandez, T.Hernandez, Koundé, Saliba, Konaté, Pavard, Varane, Upamecano, Disasi
  • Mijlocași: Tchouameni, Rabiot, Guendouzi, Veretout, Fofana, Camavinga
  • Atacanți: Mbappe, Giroud, Randal Kolo Muani, Griezmann, Coman, Dembélé

Considerată una dintre marile favorite la câştigarea trofeului, Franţa este în grupă cu Australia, Danemarca şi Tunisia.

Recomandări
  • Karim Benzema e OUT de la Cupa Mondială
  • Olivier Giroud va juca în locul său în Qatar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și