Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Controverse după numai 3 minute, la Campionatul Mondial! Golul lui Enner Valencia a fost anulat de VAR, în meciul de deschidere Qatar – Ecuador

Cosmin Cioboată Publicat: 20 noiembrie 2022, 18:30

Reclamă
CM 2022 | Controverse după numai 3 minute, la Campionatul Mondial! Golul lui Enner Valencia a fost anulat de VAR, în meciul de deschidere Qatar – Ecuador

Enner Valencia a înscris în meciul de deschidere de la CM 2022, dar golul a fost anulat cu VAR

Golul din minutul 3, anulat cu VAR / Captură TVR

Controverse după numai 3 minute, la Campionatul Mondial. Enner Valencia a reușit să marcheze la prima acțiune a meciului de deschidere Qatar – Ecuador, dar golul a fost anulat de VAR, pentru offside.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valencia a ieșit la rampă în debutul partidei de pe stadionul Al Bayt.

CM 2022 | Controverse după numai 3 minute, la Campionatul Mondial din Qatar!

Ecuador a lovit în minutul 3, prin Enner Valencia. Felix Torres a pasat spectaculos în careu, din semi-foarfecă, iar mingea l-a găsit pe Valencia. Căpitanul Ecuadorului a reluat cu capul în poarta lăsată goală de goalkeeper-ul Qatarului, Al Sheeb, care a avut o ieșire hazardată și a scăpat mingea.

Bucuria ecuadorienilor a dorit însă foarte puțin. Faza a fost analizată în camera VAR, iar în cele din urmă golul a fost anulat pe motiv de offside.

VEZI AICI VIDEO CU FAZA

Reclamă
Enner Valencia
Enner Valencia a înscris în meciul de deschidere de la CM 2022, dar golul a fost anulat cu VAR / Captură TVR

CM 2022 | Atmosferă unică la festivitatea de deschidere de la Cupa Mondială din Qatar

Atmosferă unică la festivitatea de deschidere de la Cupa Mondială. Țara gazdă, Qatar, și Ecuador joacă în primul meci al turneului final, pe stadionul Al Bayt. Cu aproape două ore înaintea fluierului de start, tribunele erau deja pline cu fani veniți din întreaga lume.

60.000 de de spectatori au urmărit live festivitatea de deschidere superbă pusă în scenă de organizatori.

Celebrul actor american, Morgan Freeman, a fost vocea spectacolului, cu un discurs puternic în începutul festivității. Au urmat apoi o mulțime de surprize, chiar pe gazon: jocuri de lumini în tot stadionul, cămile plimbate printre sute de dansatori și zeci de steaguri fluturate la unison.

Reclamă 4 / 0/3

În boxele arenei din Al Khor au răsunat piesele care au făcut furori la precedentele turnee finale, precum „Waka waka” și „Wavin’ flag”, cântate de Shakira, respectiv K’naan.

De asemenea, organizatorii au afișat mascotele renumite de la fostele Campionate Mondiale, în dimensiuni mari.

Cum arată grupele de la Campionatul Mondial din Qatar

CM 2022. Cum arată cele opt grupe şi care este programul complet al celei mai importante competiţii la nivel mondial!

Grupa A: Qatar, Olanda, Senegal, Ecuador
Grupa B: Anglia, SUA, Iran, Ţara Galilor
Grupa C: Argentina, Mexic, Polonia, Arabia Saudită
Grupa D: Franța, Danemarca, Tunisia, Australia
Grupa E: Spania, Germania, Japonia, Costa Rica
Grupa F: Belgia, Croația, Maroc, Canada
Grupa G: Brazilia, Elveția, Serbia, Camerun
Grupa H: Portugalia, Uruguay, Coreea de Sud, Ghana

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie Vezi toate știrile
Citește și