Închide meniul

CM 2022 | Thomas Muller a răbufnit după Germania – Japonia 1-2: „Este ridicol!”

Alexandru Ivan Publicat: 23 noiembrie 2022, 19:43

Reclamă
CM 2022 | Thomas Muller a răbufnit după Germania – Japonia 1-2: „Este ridicol!

Thomas Muller, reacție după Germania - Japonia 1-2

Thomas Muller, la naționala Germaniei / Profimedia

Thomas Muller a oferit prima reacție după Germania – Japonia 1-2, marea surpriză din grupa E de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Muller se simte „ridicol” după ce Germania și-a început cu un eșec parcursul de la turneul din Qatar. Fotbalistul lui Bayern Munchen a recunocut că înfrângerea în fața Japoniei e o lovitură mare pentru Mannschaft.

CM 2022 | Thomas Muller, reacție după Germania – Japonia 1-2

”Simt că am jucat bine în cea mai mare parte a meciului, dar în fotbal trebuie să transformi superioritate în goluri. Azi nu am fost eficienți. Este ridicol să începem cu o înfrângere, dar dacă te uiți la modul în care am încasat golurile nu poți să spui că a fost un eșec nemeritat. Trebuie să procesăm ce s-a întâmplat, chiar dacă nu e niciodată simplu să accepți un eșec”, a reacționat și Thomas Muller, după înfrângerea cu Japonia.

Și căpitanul Manuel Neuer a avut un discurs dur la finalul partidei: ”Am controlat meciul, dar apoi i-am permis adversarului să intre în joc. Dacă nu arăți că ești prezent, plătești. Așa s-a întâmplat astăzi.

Am pierdut pentru că am ratat foarte multe ocazii de gol, e clar. Nici nu ne-am apărat bine. Japonia a pus presiune în duelurile unu contra unu, noi nu am fost nici calmi. Aveam nevoie de o poziționare mai bună, așa cum am avut în prima repriză.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să ne îmbunătățim din multe puncte de vedere. Din punctul meu de vedere, acesta era cel mai important meci al nostru și l-am pierdut. Trebuie să arătăm o altă față contra Spaniei, care e cel mai dificil adversar”, a transmis Manuel Neuer.

Hansi Flick a dat vina pe jucători după umilința Germaniei în fața Japoniei

Selecționerul Hansi Flick a dat vina pe jucători pentru eșecul surprinzător al nemților. Și-a pus la zid vedetele pentru greșelile individuale.

„În prima repriză am ratat multe ocazii. Japonia ne-a învins din punct de vedere al eficienței și, prin urmare, a marcat un gol mai mult decât noi. Greșelile individuale pe care le-am făcut nu trebuiau să se întâmple. Știam că Japonia e rapidă în tranziție și ne-au pedepsit.

Reclamă

Niklas Sule trebuia pur și simplu să fie mai atent. Și-a ținut în teren adversarul, s-a retras doi sau trei pași prea mult. Acestea sunt greșeli individuale pentru care a trebuit să plătim astăzi.

Am vrut să aducem energie proaspătă. Acestea sunt greșeli individuale pe care nu ar trebui să le facem, dar am făcut-o. ei. De aceea am pierdut! Trebuie să privim înainte. Mai sunt șase puncte de jucat. Vrem să le obținem pe toate și pentru asta ne vom antrena!”, a spus Hansi Flick, după înfrângerea cu Japonia, conform Das Erste. 

Reacţia presei din Germania, după eşecul cu Japonia de la Campionatul Mondial 2022

Jurnaliștii nemți au avut o reacție imediată și se tem că Germania poate fi eliminată încă din grupe la Mondialul din Qatar.

Început dezastruos pentru Germania„, au titrat jurnaliştii de la Bild.

Germania a eşuat din nou în startul Cupei Mondiale: înfrângere cu 1-2 împotriva Japoniei„, a fost titlul ştirii din Kicker.

Chiar dacă a condus, Germania a făcut o prostie în startul Cupei Mondiale„, au scris şi cei de la sport.de.

Toată presa internaţională a reacţionat după rezultatul de necrezut din prima etapă a grupelor Campionatului Mondial 2022.

Harakiri pentru Germania. Japonia a a reveni după ce a fost condusă şi a câştigat cu 2-1„, au titrat italienii de la Gazzetta dello Sport.

JAPANDEMONIUM! Germania Japonia 1-2. Încă un şoc uriaş la Campionatul Mondial. Japonezii au avut o evoluţie fabuloasă şi a învins-o pe pe favorită într-o revenire memorabilă„, au scris şi englezii de la The Sun.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12 4 oct.

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44 4 oct.

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40 4 oct.

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33 4 oct.

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20 4 oct.

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16 4 oct.

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și