Închide meniul

CM 2022 | Thomas Muller a răbufnit după Germania – Japonia 1-2: „Este ridicol!”

Alexandru Ivan Publicat: 23 noiembrie 2022, 19:43

Reclamă
CM 2022 | Thomas Muller a răbufnit după Germania – Japonia 1-2: „Este ridicol!

Thomas Muller, reacție după Germania - Japonia 1-2

Thomas Muller, la naționala Germaniei / Profimedia

Thomas Muller a oferit prima reacție după Germania – Japonia 1-2, marea surpriză din grupa E de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Muller se simte „ridicol” după ce Germania și-a început cu un eșec parcursul de la turneul din Qatar. Fotbalistul lui Bayern Munchen a recunocut că înfrângerea în fața Japoniei e o lovitură mare pentru Mannschaft.

CM 2022 | Thomas Muller, reacție după Germania – Japonia 1-2

”Simt că am jucat bine în cea mai mare parte a meciului, dar în fotbal trebuie să transformi superioritate în goluri. Azi nu am fost eficienți. Este ridicol să începem cu o înfrângere, dar dacă te uiți la modul în care am încasat golurile nu poți să spui că a fost un eșec nemeritat. Trebuie să procesăm ce s-a întâmplat, chiar dacă nu e niciodată simplu să accepți un eșec”, a reacționat și Thomas Muller, după înfrângerea cu Japonia.

Și căpitanul Manuel Neuer a avut un discurs dur la finalul partidei: ”Am controlat meciul, dar apoi i-am permis adversarului să intre în joc. Dacă nu arăți că ești prezent, plătești. Așa s-a întâmplat astăzi.

Am pierdut pentru că am ratat foarte multe ocazii de gol, e clar. Nici nu ne-am apărat bine. Japonia a pus presiune în duelurile unu contra unu, noi nu am fost nici calmi. Aveam nevoie de o poziționare mai bună, așa cum am avut în prima repriză.

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să ne îmbunătățim din multe puncte de vedere. Din punctul meu de vedere, acesta era cel mai important meci al nostru și l-am pierdut. Trebuie să arătăm o altă față contra Spaniei, care e cel mai dificil adversar”, a transmis Manuel Neuer.

Hansi Flick a dat vina pe jucători după umilința Germaniei în fața Japoniei

Selecționerul Hansi Flick a dat vina pe jucători pentru eșecul surprinzător al nemților. Și-a pus la zid vedetele pentru greșelile individuale.

„În prima repriză am ratat multe ocazii. Japonia ne-a învins din punct de vedere al eficienței și, prin urmare, a marcat un gol mai mult decât noi. Greșelile individuale pe care le-am făcut nu trebuiau să se întâmple. Știam că Japonia e rapidă în tranziție și ne-au pedepsit.

Reclamă

Niklas Sule trebuia pur și simplu să fie mai atent. Și-a ținut în teren adversarul, s-a retras doi sau trei pași prea mult. Acestea sunt greșeli individuale pentru care a trebuit să plătim astăzi.

Am vrut să aducem energie proaspătă. Acestea sunt greșeli individuale pe care nu ar trebui să le facem, dar am făcut-o. ei. De aceea am pierdut! Trebuie să privim înainte. Mai sunt șase puncte de jucat. Vrem să le obținem pe toate și pentru asta ne vom antrena!”, a spus Hansi Flick, după înfrângerea cu Japonia, conform Das Erste. 

Reacţia presei din Germania, după eşecul cu Japonia de la Campionatul Mondial 2022

Jurnaliștii nemți au avut o reacție imediată și se tem că Germania poate fi eliminată încă din grupe la Mondialul din Qatar.

Început dezastruos pentru Germania„, au titrat jurnaliştii de la Bild.

Germania a eşuat din nou în startul Cupei Mondiale: înfrângere cu 1-2 împotriva Japoniei„, a fost titlul ştirii din Kicker.

Chiar dacă a condus, Germania a făcut o prostie în startul Cupei Mondiale„, au scris şi cei de la sport.de.

Toată presa internaţională a reacţionat după rezultatul de necrezut din prima etapă a grupelor Campionatului Mondial 2022.

Harakiri pentru Germania. Japonia a a reveni după ce a fost condusă şi a câştigat cu 2-1„, au titrat italienii de la Gazzetta dello Sport.

JAPANDEMONIUM! Germania Japonia 1-2. Încă un şoc uriaş la Campionatul Mondial. Japonezii au avut o evoluţie fabuloasă şi a învins-o pe pe favorită într-o revenire memorabilă„, au scris şi englezii de la The Sun.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și