Închide meniul

CM 2022 | Raheem Sterling se întoarce la Campionatul Mondial, după ce a trăit șocul vieții! Anunțul Federației Engleze

Cosmin Cioboată Publicat: 8 decembrie 2022, 15:48

Reclamă
CM 2022 | Raheem Sterling se întoarce la Campionatul Mondial, după ce a trăit șocul vieții! Anunțul Federației Engleze

Raheem Sterling a plecat de urgenţă din cantonamentul Angliei, înaintea partidei cu Franţa

Raheem Sterling, în timpul unei partide pentru Anglia/ Profimedia

Raheem Sterling se întoarce la Campionatul Mondial din Qatar. Atacantul englez plecase de urgență înapoi în Anglia în urmă cu 4 zile, pe motiv de probleme familiale. Ulterior, în presa britanică s-a aflat că a avut loc un jaf armat în locuința sa, în timp ce soția și copiii săi se aflau înăuntru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din fericire, nimeni n-a avut de suferit în urma spargerii.

CM 2022 | Raheem Sterling se întoarce la Campionatul Mondial din Qatar

Raheem Sterling pare că și-a revenit după șocul uriaș resimțit și este pregătit să revină în cantonamentul naționalei Angliei.

Astăzi, chiar în ziua în care Sterling împlinește 28 de ani, Federația Engleză de Fotbal a anunțat că atacantul lui Chelsea va reintra în circuitul selecționatei lui Gareth Southgate, înaintea meciului “de foc” cu Franța, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial.

„Raheem Sterling se va întoarce la baza de pregătire a Angliei de la Cupa Mondială. Atacantul lui Chelsea a plecat temporar pentru a rezolva o chestiune familială, dar acum este pregătit să revină în lot vineri, înainte de sfertul de finală cu Franța”, a anunțat Federația Engleză de Fotbal, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Anglia și Franța se vor duela în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar. Meciul de “5 stele” se va disputa sâmbătă (ora 21:00) și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Jaf armat la locuința lui Raheem Sterling!

Raheem Sterling a părăsit duminică cantonamentul Angliei din Qatar, după ce a fost informat despre o spargere la locuinţa sa din Surrey.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul de 28 de ani nu a evoluat astfel în victoria Angliei, scor 3-0, cu Senegal, din optimile Campionatului Mondial.

Reprezentantul lui Sterling a precizat că familia jucătorului era acasă sâmbătă când au intrat „persoane înarmate”. Fostul atacant de la Liverpool şi Manchester City a fost „zguduit” şi îngrijorat de bunăstarea familiei sale.

Într-o declaraţie, poliţia din Surrey a declarat că investighează un raport al unei spargeri după ce locatarii s-au întors şi au descoperit că le-au fost furate bijuterii şi ceasuri, dar că nu au existat ameninţări cu violenţă.

Nu au fost efectuate încă arestări în legătură cu spargerea casei lui Sterling.

Anglia – Franța, meci de „5 stele” în sferturile Campionatului Mondial

Anglia – Franța se anunță a fi un meci de „5 stele” în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Cele două forțe se vor întâlni din nou la Mondial, după 40 de ani. Ambele sunt considerate favorite la câștigarea marelui trofeu, iar din acest motiv confruntarea este așteptată de întreaga planetă.

Cele două naționale de top, conduse de Gareth Southate, respectiv Didier Deschamps, au obținut calificarea în sferturi fără mari emoții. Franța a învins Polonia, scor 3-1, după o partidă de vis reușită de Kylian Mbappe. De cealaltă parte, Anglia a eliminat în optimi Senegalul, scor 3-0.

Anglia este neînvinsă până acum la Cupa Mondială din Qatar. Trupa lui Southgate a obținut două victorii și o remiză în grupa B, din care au mai făcut parte SUA, Iran și Țara Galilor.

Reclamă

La fel ca și Anglia, și Franța și-a câștigat grupa de la Campionatul Mondial. Formația lui Didier Deschamps a învins Australia și Danemarca, apoi a pierdut în ultima rundă, cu Tunisia.

Anglia și Franța s-au întâlnit de 31 de ori de-a lungul timpului. Anglia s-a impus în 17 meciuri directe, în timp ce Franța a adunat 9 victorii, iar alte 5 partide s-au încheiat la egalitate.

Cele două selecționate s-au mai duelat de două ori la Campionatul Mondial, la edițiile din 1966 și 1982.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și