Închide meniul

CM 2022 | Raheem Sterling se întoarce la Campionatul Mondial, după ce a trăit șocul vieții! Anunțul Federației Engleze

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 decembrie 2022, 15:48

CM 2022 | Raheem Sterling se întoarce la Campionatul Mondial, după ce a trăit șocul vieții! Anunțul Federației Engleze

Raheem Sterling a plecat de urgenţă din cantonamentul Angliei, înaintea partidei cu Franţa

Raheem Sterling, în timpul unei partide pentru Anglia/ Profimedia

Raheem Sterling se întoarce la Campionatul Mondial din Qatar. Atacantul englez plecase de urgență înapoi în Anglia în urmă cu 4 zile, pe motiv de probleme familiale. Ulterior, în presa britanică s-a aflat că a avut loc un jaf armat în locuința sa, în timp ce soția și copiii săi se aflau înăuntru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din fericire, nimeni n-a avut de suferit în urma spargerii.

CM 2022 | Raheem Sterling se întoarce la Campionatul Mondial din Qatar

Raheem Sterling pare că și-a revenit după șocul uriaș resimțit și este pregătit să revină în cantonamentul naționalei Angliei.

Astăzi, chiar în ziua în care Sterling împlinește 28 de ani, Federația Engleză de Fotbal a anunțat că atacantul lui Chelsea va reintra în circuitul selecționatei lui Gareth Southgate, înaintea meciului “de foc” cu Franța, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial.

„Raheem Sterling se va întoarce la baza de pregătire a Angliei de la Cupa Mondială. Atacantul lui Chelsea a plecat temporar pentru a rezolva o chestiune familială, dar acum este pregătit să revină în lot vineri, înainte de sfertul de finală cu Franța”, a anunțat Federația Engleză de Fotbal, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Anglia și Franța se vor duela în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar. Meciul de “5 stele” se va disputa sâmbătă (ora 21:00) și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Jaf armat la locuința lui Raheem Sterling!

Raheem Sterling a părăsit duminică cantonamentul Angliei din Qatar, după ce a fost informat despre o spargere la locuinţa sa din Surrey.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul de 28 de ani nu a evoluat astfel în victoria Angliei, scor 3-0, cu Senegal, din optimile Campionatului Mondial.

Reprezentantul lui Sterling a precizat că familia jucătorului era acasă sâmbătă când au intrat „persoane înarmate”. Fostul atacant de la Liverpool şi Manchester City a fost „zguduit” şi îngrijorat de bunăstarea familiei sale.

Într-o declaraţie, poliţia din Surrey a declarat că investighează un raport al unei spargeri după ce locatarii s-au întors şi au descoperit că le-au fost furate bijuterii şi ceasuri, dar că nu au existat ameninţări cu violenţă.

Nu au fost efectuate încă arestări în legătură cu spargerea casei lui Sterling.

Anglia – Franța, meci de „5 stele” în sferturile Campionatului Mondial

Anglia – Franța se anunță a fi un meci de „5 stele” în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Cele două forțe se vor întâlni din nou la Mondial, după 40 de ani. Ambele sunt considerate favorite la câștigarea marelui trofeu, iar din acest motiv confruntarea este așteptată de întreaga planetă.

Cele două naționale de top, conduse de Gareth Southate, respectiv Didier Deschamps, au obținut calificarea în sferturi fără mari emoții. Franța a învins Polonia, scor 3-1, după o partidă de vis reușită de Kylian Mbappe. De cealaltă parte, Anglia a eliminat în optimi Senegalul, scor 3-0.

Anglia este neînvinsă până acum la Cupa Mondială din Qatar. Trupa lui Southgate a obținut două victorii și o remiză în grupa B, din care au mai făcut parte SUA, Iran și Țara Galilor.

Reclamă

La fel ca și Anglia, și Franța și-a câștigat grupa de la Campionatul Mondial. Formația lui Didier Deschamps a învins Australia și Danemarca, apoi a pierdut în ultima rundă, cu Tunisia.

Anglia și Franța s-au întâlnit de 31 de ori de-a lungul timpului. Anglia s-a impus în 17 meciuri directe, în timp ce Franța a adunat 9 victorii, iar alte 5 partide s-au încheiat la egalitate.

Cele două selecționate s-au mai duelat de două ori la Campionatul Mondial, la edițiile din 1966 și 1982.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și