Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Fiesta fanilor marocani după calificarea în semifinalele Campionatului Mondial! Imagini incredibile

Alexandru Ivan Publicat: 10 decembrie 2022, 22:25

Reclamă
CM 2022 | Fiesta fanilor marocani după calificarea în semifinalele Campionatului Mondial! Imagini incredibile

Fiesta fanilor marocani după calificarea în semifinalele Campionatului Mondial

Fanii Marocului celebrează victoria cu Portugalia / Profimedia

Fanii marocani au declanșat fiesta după calificarea în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar 2022!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii Marocului au aprins torțele pe străzile capitalei Rabat după ce favoriții lor au învins Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

CM 2022 | Fanii marocani au declanșat fiesta după calificarea în semifinalele Campionatului Mondial

Fanii marocani plecați de acasă au sărbătorit în marile orașe din Europa. A fost nebunie la Amsterdam și Londra.


Reclamă

Maroc, prima națională din Africa care ajunge în semifinalele Campionatului Mondial

Maroc a devenit prima națională din Africa care ajunge în semifinalele Campionatului Mondial!

Precedentele trei formații africane care au ajuns în sferturile Mondialului nu reușiseră să atingă semifinalele. Prima a fost Camerun, în 1990, eliminată de Anglia. În 2002, Senegalul era învinsă de Turcia. În 2010, Uruguayul a trimis-o acasă pe Ghana. În 2022, Maroc a spart gheața!

La acest Mondial, Maroc a câștigat o grupă cu Belgia, Croația și Canada. În optimi, a eliminat Spania la penalty-uri. În sferturi, a trecut de Portugalia.

Reclamă 4 / 0/3

Golul victoriei cu Portugalia a fost înscris de atacantul Sevillei, Youssef En-Nesyri, cu o lovitură de cap la care i-a luat fața portarului advers.

În semifinale, Maroc va juca cu câștigătoarea duelului dintre Anglia și Franța. Pe cealaltă jumătate de tablou, Argentina va înfrunta Croația.

Înainte de turneul din Qatar, cea mai bună performanță a Marocului la Campionatul Mondial era accederea optimilor, în 1986.

Maroc, calificare uluitoare în fața Portugaliei

Echipa naţională a Marocului a învins sâmbătă naţionala Portugaliei, scor 1-0, şi a devenit prima echipă africană din istorie calificată în semifinalele Cupei Mondiale la fotbal.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Youssef En Nesyri, în minutul 42, când a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Attiat-Allah. Cristiano Ronaldo a început meciul ca rezervă şi a fost introdus în teren în minutul 51. Maroc este neînvinsă cu Walid Regragui pe banca tehnică.

Naţionala marocană scrie istorie la Cupa Mondială, calificându-se în semifinale, unde va întâlni învingătoarea din ultimul sfert de finală, Anglia – Franţa.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și