Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Fiesta fanilor marocani după calificarea în semifinalele Campionatului Mondial! Imagini incredibile

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 decembrie 2022, 22:25

CM 2022 | Fiesta fanilor marocani după calificarea în semifinalele Campionatului Mondial! Imagini incredibile

Fiesta fanilor marocani după calificarea în semifinalele Campionatului Mondial

Fanii Marocului celebrează victoria cu Portugalia / Profimedia

Fanii marocani au declanșat fiesta după calificarea în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar 2022!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii Marocului au aprins torțele pe străzile capitalei Rabat după ce favoriții lor au învins Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

CM 2022 | Fanii marocani au declanșat fiesta după calificarea în semifinalele Campionatului Mondial

Fanii marocani plecați de acasă au sărbătorit în marile orașe din Europa. A fost nebunie la Amsterdam și Londra.


Reclamă

Maroc, prima națională din Africa care ajunge în semifinalele Campionatului Mondial

Maroc a devenit prima națională din Africa care ajunge în semifinalele Campionatului Mondial!

Precedentele trei formații africane care au ajuns în sferturile Mondialului nu reușiseră să atingă semifinalele. Prima a fost Camerun, în 1990, eliminată de Anglia. În 2002, Senegalul era învinsă de Turcia. În 2010, Uruguayul a trimis-o acasă pe Ghana. În 2022, Maroc a spart gheața!

La acest Mondial, Maroc a câștigat o grupă cu Belgia, Croația și Canada. În optimi, a eliminat Spania la penalty-uri. În sferturi, a trecut de Portugalia.

Reclamă 4 / 0/3

Golul victoriei cu Portugalia a fost înscris de atacantul Sevillei, Youssef En-Nesyri, cu o lovitură de cap la care i-a luat fața portarului advers.

În semifinale, Maroc va juca cu câștigătoarea duelului dintre Anglia și Franța. Pe cealaltă jumătate de tablou, Argentina va înfrunta Croația.

Înainte de turneul din Qatar, cea mai bună performanță a Marocului la Campionatul Mondial era accederea optimilor, în 1986.

Maroc, calificare uluitoare în fața Portugaliei

Echipa naţională a Marocului a învins sâmbătă naţionala Portugaliei, scor 1-0, şi a devenit prima echipă africană din istorie calificată în semifinalele Cupei Mondiale la fotbal.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Youssef En Nesyri, în minutul 42, când a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Attiat-Allah. Cristiano Ronaldo a început meciul ca rezervă şi a fost introdus în teren în minutul 51. Maroc este neînvinsă cu Walid Regragui pe banca tehnică.

Naţionala marocană scrie istorie la Cupa Mondială, calificându-se în semifinale, unde va întâlni învingătoarea din ultimul sfert de finală, Anglia – Franţa.

Reclamă
Recomandări
  • Fiesta fanilor marocani după calificarea în semifinalele Campionatului Mondial
  • Imagini incredibile

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și