Închide meniul
VIDEO

Antonela Roccuzzo a luat lecţii de la Lionel Messi. „La ce te uiţi, prostule?”. Clipul devenit viral

Dan Roșu Publicat: 12 decembrie 2022, 9:07

Reclamă
Antonela Roccuzzo a luat lecţii de la Lionel Messi. „La ce te uiţi, prostule?. Clipul devenit viral

Antonela Roccuzzo a luat lecţii de la Lionel Messi

Antonela Roccuzzo, în timpul meciului Argentina - Olanda / Profimedia Images

Antonela Roccuzzo a luat lecţii de la Lionel Messi. Soţia starului de la PSG l-a imitat pe acesta la ieşirea de la meciul Argentina – Olanda, decis la penalty-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Lionel Messi a răbufnit din cauza comportamentului batavilor şi, s-a oprit în timpul unui interviu şi l-a jignit pe Wout Weghorst: ”La ce te uiți, prostule? Du-te acolo, prostule! Hai, du-te acolo!”.

Antonela Roccuzzo a luat lecţii de la Lionel Messi. „La ce te uiţi, prostule?”

Exact când ieşea de pe stadion, Antonella a fost filmată când asculta, alături de cumnatul Matias, chiar acel clip. Antonella s-a uitat spre cel care filma şi i-a transmis direct: ”La ce te uiți, prostule?”, moment în care lumea prezentă a început să râdă.

Revenind la micul scandal dintre Messi şi Weghorst, jurnalistul Ricardo Rosety a dezvăluit că conversația aprinsă între cei doi a continuat și după finalul interviului, dar nu a escaladat.

Reclamă

„Discuțiile dintre Messi cu Weghorst, din timpul jocului, au continuat pe tunelul dinspre vestiar. Cu această imagine a început interviul de la televiziune. Olandezul a vrut să se apropie de Leo, dar nu a vrut să vorbească. Kun și Lautaro au încercat să facă puțină pace”, a spus Rosety, potrivit marca.com.

„Nu-mi place să vorbesc înainte de jocuri. A început să provoace, să se ciocnească de noi, să ne spună lucruri și cred că așa ceva nu face parte din fotbal. Eu respect pe toată lumea, dar îmi place ca și ei să mă respecte. Cred că antrenorul lor nu a fost respectuos cu noi„, a precizat Messi.

Wout Weghorst, prima reacție după ce a fost jignit de Lionel Messi

Autorul „dublei” care a trimis partida în prelungiri nu își explică ieșirea în decor a starului de la PSG. Atacantul lui Beșiktaș a venit cu primele lămuriri despre scandalul din finalul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vrut să-i strâng mâna lui Messi la finalul meciului, eu am mult respect pentru el ca și fotbalist. Dar el mi-a împins mâna și n-a vrut să discute cu mine. Spaniola mea nu este foarte bună, dar am înțeles că mi-a adresat cuvinte lipsite de respect. Sunt cu adevărat dezamăgit„, a declarat Wout Weghorst, potrivit sport.es.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și